Publicitat
Política · 20 de Juny de 2008. 15:14h.

Per a De la Vega, la duresa contra la immigració és "reajustament"

Diu que la directiva de l'UE estableix "garanties"

Per a De la Vega, la duresa contra la immigració és "reajustament"

María Teresa Fernández de la Vega

Si Zapatero qualifica de "desaceleració" la crisi econòmica, Fernández de la Vega qualifica de "reaajustament" l'enduriment de la política contra els immigrants. La vicepresidenta de l'Executiu ha aclarit, a la roda de premsa posterior al consell de ministres, que l'administració està procedint a "reaajustaments" en la seva política d'immigració, "determinats per una situació de menor creixement econòmic i d'ocupació". Segons ha dit, això no implica "alterar" les seves actuals línies d'actuació, perquè és una "línia de reajustament i no de canvi de la política d'immigració" espanyola, "lloada per la majoria dels països europeus i emissors d'immigrants".

Sobre la directiva europea que permet detenir durant 18 mesos immigrants en situació irregular, a favor de la qual va votar el PSOE al Parlament Europeu, ha assegurat que aquesta normativa estableix "criteris i garanties on abans no n'hi havia, com, per exemple, uns mínims de control judicial" i altres requisits de procediment i de funcionament.

En relació amb el vot favorable del PSOE, s'ha limitat a explicar que els eurodiputats socialistes "són responsables" i saben "el que costa adoptar una política comuna" i "el que és fer passos petits".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Kropotkin, Vic, 21/06/2008 - 19:24

Estos políticos que nos han tocado en suerte son para darles de comer aparte...

#3 pep, manresa, 21/06/2008 - 02:01

Després de demanar demagògicament "papers per a tothom" ara no saben ni volen explicar la realitat a la ciutadanía.

#2 Elisenda, Castelldefels, 20/06/2008 - 20:09

El que no està mort es la capacitat de generar discurs estupit politicament correcte.Apa a pastar fang ke s'ha acABAT LA SEKERA

#1 A., Barcelona, 20/06/2008 - 17:40

L'Estat del Benestar s'acaba. I estava molt clar que passaria. Ens hem carregat a les empreses, els nostres govern xuclen com sanguneres dels impostos i posen en perill el futur. Res, ara a dir que la culpa és dels rics i del lliberalisme...