Publicitat
Política · 26 d'Agost de 2008. 09:20h.

"Per molt menys del que fa el PSC, a molts països t’executen"

Sostres fa una crida al "combat amb totes les armes que la nació tingui a disposició"

"Per molt menys del que fa el PSC, a molts països t’executen"

Sostres, en una imatge d'arxiu

L'escriptor Salvador Sostres ha lamentat en un article d'opinió en el seu bloc que "durant massa temps el PSC ha gaudit d’immunitat per la seva contradicció entre els interessos del PSOE i els de Catalunya. Això, estranyament s’ha pres com a normalitat. Encara avui es pren com a cosa normal, inevitable".

"Però molt breument vull assenyalar que en qualsevol país normal, en qualsevol país del món digne de ser considerat normal, un partit que dubtés entre la fidelitat a la nació on opera i la nació que l’oprimeix, seria considerat traïdor i rata. El PSC és això: pur col·laboracionisme, i fixa’t que tot i ser al govern encara ha de pensar-s’ho. Per molt menys, a molts països del món, els més seriosos, t’executen per alta traïció".

"El que fa el PSC amb Catalunya és tan baix, tan mesquí i tan miserable que no mereix cap altra consideració que la del combat amb totes les armes que la nació tingui a disposició, com passaria, insisteixo, amb qualsevol altra nació del món. Els tractem d’una opció més, quan ells són aquí entre nosaltres volent-nos reduïts a província, a empleats, a merda, com la que ells són. Potser per no sentir-se incòmodes en la comparació, qui sap. De tanta tolerància, comprensió i indulgència, ves que no ens convertim en l’esquerda necessària per la nostra aniquil·lació".

Publicitat
Publicitat

47 Comentaris

Publicitat
#47 Jorge, Madrid, 28/08/2008 - 08:46

Roger, la historia es la que es, aunque no les guste a los nacionalistas; y Cataluña nunca ha sido una nación. Decirlo no es ser fascista (me pregunto si sabes lo que es el fascismo), es constatar una realidad: que formó parte de la Corona de Aragón.

#46 roger, barcelona, 27/08/2008 - 23:19

i que té tot el dret,i el deure, d'esdevenir estat tan aviat com pugui,abans que els feixistes espanyols rematin la feina; independència ja d'aquests voltors que aprofiten els morts per fer mal a catalunya posant un enterrament l'11-S

#45 roger, barcelona, 27/08/2008 - 23:17

els que volen donar lliçons d\'història són ben feixistes per dir-ho suau,els territoris catalans mai es van articular conjuntament,ni van ser estats-nació,concepte molt més recent,però és inqüestionable que catalunya és nació...

#44 roger, barcelona, 27/08/2008 - 23:15

és evident que el temps posa cadascú al seu lloc, decissions com posar un cert enterrament en l'11-S per fer mal Catalunya demostra que Sostres té raó i que caldria que els traïdors fossin tractats com a tals;els bascos si saben tractar els espanyols

#43 Ermessenda, St Cugat, 27/08/2008 - 15:07

cambio su nombre por el de Alfonso. Como ves, todo es cuestión de nombre pero lo que es claro es que Catalunya y Aragon compartiamos Rey/Conde en una sola persona,manteniendonos cada uno con nuestras instituciones y lengua de uso común.