Publicitat
Política · 17 de Novembre de 2020. 17:25h.

“Per què a Madrid estan millor?”

Budó: “no entraré en competicions”

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha respost que “no entraré en competicions” quan e-notícies li ha preguntat “com pot que ser que a Madrid estiguin millor que nosaltres amb els restaurants oberts?”.

“Jo no entraré a fer competicions entre diferents comunitats autònomes. La velocitat d’aquesta segona onada no és la mateixa en tots els territoris. Quan comences abans acabes abans. Ells van arribar al pic i estan en una altre fase. Nosaltres tot just vam arribar al pic la setmana passada i estem en una altre fase”, ha exposat la consellera.

Budó ha assegurat que “les mesures que hem pres han funcionat, ens han servit per aturar aquest pic de contagis i ara estem en fase de baixada”. “Les mesures que es van prendre van ser adequades i les prenem en base al que ens diuen les autoritats sanitàries”, ha afegit.

“A partir d’aquí permeti’m que no entri en comparatives amb comunitats autònomes perquè crec que no és oportú”, ha sentenciat, a més de remarcar que “nosaltres escoltem a tothom”.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#20 Nyordu de Tractorieeee, Osoneee, 18/11/2020 - 15:46

A vore si al final serà veritat de debò que els nyordos mesetaris s'organitzem millor o tenen millor adn que nosatros!!! Cagundenaquemvaparir!!!!

#19 Argonauta, Argos, 18/11/2020 - 14:54

Madrid está mejor y sin cerrar la hostelería, defendiendo la economía de la gente.

#18 Sergi Sergio, Barcelona, 18/11/2020 - 14:44

Porque Madrid tiene un Gobierno que defiende a sus empresas, a sus comercios, a sus restaurantes, a sus gimnasios y a toda sus actividad economica, vamos, exactamente lo contrario que aqui, que tenemos al Govern en contra, su unica medida es cerrar negocios y arruinarlo todo, en todo lo demas no han hecho nada, pero nada de nada.

#17 elpabloski, VLC, 18/11/2020 - 13:10

Calle, calle, que lo que mola es compararse con Francia Alemania y UK y olvide lo de las Comunidades Autónomas que eso para nada tiene que ver...

#16 Ojotuerto, Calafell.tab, 18/11/2020 - 10:25

Madrid debe traspasar a Ayuso a Barcelona......