Publicitat
Política · 11 d'Octubre de 2013. 17:29h.

Per què Carrapiço sí i Ricomà no?

ERC manté l'alcaldable per Tarragona malgrat estar imputat, però va fer dimitir el secretari d'organització

Per què Carrapiço sí i Ricomà no?

Carrapiço, en una foto d'arxiu

La direcció d'ERC va forçar la dimissió de l'exsecretari d'organització, Josep Carrapiço, només pel fet pel fet d'haver estat cridat a declarar -no estava imputat- en relació amb el cas Manga, però no han pres cap mesura contra el president de l'Executiva de la Secció Local d’ERC a Tarragona, Pau Ricomà, que està imputat per un presumpte delicte d'administració deslleial a Catalunya Caixa.

Ricomà, que ja ha estat escollit alcaldable a l'Ajuntament de Tarragona a les eleccions del 2015, va formar part del consell d'administració en representació dels treballadors, en concret és membre del Sindicat d'Estalvi de Catalunya. La Fiscalia Anticorrupció ha imputat 54 persones  per l'aprovació d'augments retributius "desproporcionats" dels alts càrrecs de Caixa Catalunya.

El passat 22 de febrer, la direcció d'ERC va acceptar la dimissió de Carrapiço de forma cautelar fins que s'esclareixi la investigació que afecta el Consell Comarcal de la Selva. Carrapiço va prendre aquesta decisió "en compliment del seu compromís ètic i amb la voluntat de no perjudicar el partit".

La jutgessa sospita que l'exsecretari d'organització va encobrir una treballadora de l'empresa GRS i que és membre de la comarcal d'ERC de la Selva, Carme Córdoba, que suposadament va manipular documentació en benefici propi.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#10 Pau Rivomà, Tarragona, 12/10/2013 - 21:08

Perquè vaig votar NO a l'increment de sous, com vam fer els 7 representants dels treballadors. I aVaig fer el contrari del motiu de la imputació. Estic molt tranquil per que vaig fer el que havia de fer. De què es tracta, d'exigir un comportament ètic o de treure's de sobre els adversaris polítics ?

#10.1 Nacho Aran, Reus, 17/10/2013 - 10:25

Ricomà, estàs imputat no? doncs prumer soluciona aquest problema i després et presentes, no creus?
per cert: Visca Espanya!!

#9 lo pere, Valls, 12/10/2013 - 01:00

Doncs plega un i l'altre no perque qui mana a ERC es Lluis Salvadó i punt. Junqueras posa la cara i prou, peró la vella guardia mana.

#8 o sea, Sant Vicens dels horts, 12/10/2013 - 00:47

O sea que a junqueras le da igual si esta imputado si es de su partido?

#7 sepia de l'Ebre, tarragona, 11/10/2013 - 23:30

Aixó millor preguntar-li al Lluis Salvador o a l'Ernest Benach

#2 Joel, BCN, 11/10/2013 - 19:31

Això ho haurien de preguntar directament al Junqueras, oi?