Publicitat
Política · 6 d'Octubre de 2020. 11:06h.

Per què CDC va canviar de nom?

La justícia els hi embarga 23 immobles pel cas Palau

Per què CDC va canviar de nom?

La justícia ha embargat un total de 23 immobles a CDC per compensar les entitats perjudicades pel saqueig de Palau de la Música, segons informa La Vanguardia. En aquest sentit, ja es porten recuperats més de 9 milions.

Les entitats han rebut ja 5,9 milions, mentre que altres tres milions que ja estan a disposició dels jutjats estan pendents de lliurament. En total es subhastaran un total de 56 immobles dels condemnats: Fèlix Millet, Jordi Montull, Gemma Montull i Convergència Democràtica de Catalunya (CDC).

A el primer se li han embargat de forma definitiva 22 immobles; a Montull, cinc, i la seva filla, altres sis. Els 23 restants pertanyien a CDC, en fase de liquidació i en concurs de creditors des de juny. Amb la subhasta d'aquests 56 immobles es completarà l'abonament de les responsabilitats civils.

L'Audiència de Barcelona va acordar que el decomís de béns de CDC per valor de 6,6 milions. Només si la venda dels immobles cobreix la quantitat fixada en la sentència, l'Estat podrà cobrar per cobrir els deutes de CDC. Al juliol la Fiscalia va sol·licitar que el PDECat fos responsable civil subsidiari però l'Audiència ho va desestimar.

Al marge de el cas Palau, CDC afrontarà un altre judici a l'Audiència Nacional pel cas 3%. La formació va ser processada aquest estiu pels delictes d'organització criminal, frau a les administracions, suborn, tràfic d'influències i blanqueig de capitals. En aquesta causa, el jutge instructor sí que ha assenyalat al PDECat com a possible responsable civil com a hereva de Convergència.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Didac B., Barcelona, 06/10/2020 - 14:37

Lo que han fet aquests delinquents te un nom ben clar: aixecament de bens, i això un cop demostrat es tipificat per la via penal. Lo just hauria estat que els reponsables de tota la trama, tal com es fa a nivell empresarial, estiguessin encausats, jutjats i amb responsabilitat solidaria embargant-els-hi el patrimoni personal fins l'ultim euro

#3 Lepero, Barcelona/Tabarnia, 06/10/2020 - 13:02

Y, total, todo lo hacían por Catalunya. Estos jueces franquistas y opresores...

#2 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia, 06/10/2020 - 12:09

Y esto es la puntita del iceberg de todo lo que nos han robado estos auténticos "patriotas" catalanistas durante estos 40 años

#1 Mur, Barecelona, 06/10/2020 - 11:58

Evidentemente para ocultar el 3% y engañar analfabetos identitarios de naciones inventadas para gloria de este atajo de mangantes farsantes.