Política · 23 de Febrer de 2009. 12:52h.

"Per què el company Uriel és tan desconfiat?"

Joan Tardà retreu a Bertran que promogui un referèndum sobre el finançament

"Per què el company Uriel és tan desconfiat?"

Joan Tardà

El diputat d'ERC al Congrés, Joan Tardà, ha manifestat en un article al seu bloc, titulat 'per què el company Uriel és tan desconfiat?", que "Esquerra mai no acceptarà una fórmula de finançament per sota de l’Estatut perquè guanyar la batalla del finançament serà la demostració fefaent de la validesa de l’estratègia iniciada l’any 2003, que ha de portar-nos a arrossegar l’esquerra nacional no independentista cap a posicions cada vegada més nacionals".

"Acceptar rebaixar-ne un bri representaria el fracàs de l’independentisme polític, mort del discurs del sobiranisme progressiu, enterrament de l‘estratègia vigent, plenitud de desànims i anorreament de l’autoestima col·lectiva com a partit", considera.

"Si compartim, doncs, el fet que legitimar una fórmula de finançament rebaixada comportaria aquest gran escenari de fracàs, per què el company Uriel continua tenint tanta desconfiança envers la direcció del partit?", es pregunta finalment.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 Matilde, Mollerussa, 24/02/2009 - 10:06

Un dia d'aquests l'Uriel demanarà un referèndum per veure si el Ridao s'ha de fer injerts a la calba o no. Poca feina!

#15 Joan, Lloret de Mar, 24/02/2009 - 00:55

El torrecullons del Ramón pateix cada dia més pels posibles mal resultats d´ERC.Tú en quin ambient et mous? Entremig de patriotes espanyols o entre aquells que vàren estar 23 anys arrapats a la mamella mentre cercaven l´ encaix dintre d´Espanya.

#14 dalbert, Barcelona, 23/02/2009 - 20:44

L'Uriel es molt desconfiat amb la direcció d'ERC perque sap les grans mentides, manipulacións ,enganys, martigales i renuncies a tot el llarg dels 5 anys de tripartit, Amb un partit de trilers has de vigilar sempre la cartera...

#13 laura, l'H, 23/02/2009 - 19:36

Bla Bla Bla Bla.... Quanta demagògia!

#12 Marc, Roda de Ter, 23/02/2009 - 18:43

Jua, jua, jua, demana perquè desconfia? jua, jua, jua. "Uriel dolentot" mira que desconfiar de la direcció d'ERC, juas, juas, juas. Tardà, que no ens mamem el dit ....