Política · 5 de Març de 2014. 20:57h.

Per què Junqueras pot arribar a president

El líder d'ERC insta els Bombers de la Generalitat a dir “la veritat sobre els seus horaris”

Per què Junqueras pot arribar a president

Una imatge de la discussió entre Junqueras i un grup de Bombers

El president d’Esquerra Republicana de Catalunya, Oriol Junqueras, s’ha encarat amb un grup de Bombers de la Generalitat que protestava aquest dissabte contra les retallades públiques aprofitant un acte al barri de Sant Miquel del Cros d'Argentona per presentar la campanya "Votar és democràcia".

No és la primera vegada que els Bombers fan una protesta en un acte amb la presència de Junqueras per recriminar-li el suport d’Esquerra a CiU per aprovar els Pressupostos de la Generalitat pel 2014. En aquesta ocasió l’acarament ha estat enregistrat en un vídeo penjat a Youtube per Ràdio Argentona.

Un dels bombers li va preguntar al líder d’ERC si donaria suport al Govern en una mesura “d’un increment horari que suposarà una pèrdua de qualitat dels bombers”, una afirmació que Junqueras va replicar demanant a la premsa present a l'acte que pregunti sobre els horaris d’aquest col·lectiu. Davant d’això, aquests el van acusar de practicar “joc brut”.

“No voleu explicar la veritat a la premsa. El teu horari surt a tot arreu i la meva obligació és intentar saber-lo, i intentar ajudar-te a tu i ho intento”, ha afirmat el president dels republicans.

Els bombers han dit que “perdrem coses importantíssimes i irrecuperables pels serveis públics” i van preguntar a Junqueras si tindran “l’ajuda d’Esquerra”, i aquest va contestar que “ajudarà tota la societat catalana”, tot afegint que “jo faig tot el que em sembla just i m’has de jutjar per les eines que tinc i no per les que no tinc”.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#17 jordi, esplugues, 07/03/2014 - 18:43

tinc curiositat per saber qui es el bomber, a qui representa i perquè el persegueixen a ell i no a CiU.
crec que ERC s'ha convertit en una amenaça per alguns partits acomodats a l'esquerra i hi ha qui veu perillar el seu modusvivendi de molt garlar i poc treballar

#16 Apagando fuegos, bcn, 06/03/2014 - 22:34

Ah, ¿pero es que Junqueras habla con alguien Mas que no sea bombero?

#15 Juan Méndez, BCN, 06/03/2014 - 16:21

TV3 paperera? Tu has visto TV1 y TV2? TV3 cuesta 200 millones de euros. El ejército español cuesta 18.000 millones de euros? Cual es el gasto desproporcionado? España ladrona!

#14 Marc, BCN, 06/03/2014 - 09:22

És indignant que els bombers es manifestin. Són una vividors. Grans Sous (publicats a l'e-notices) per treballar 67 dies l'any. Tenen una barra monumental i son uns insolidaris amb la resta dels ciutadans.

#13 spanish, Madrid, 06/03/2014 - 06:58

perque som un territori de pallussos......l´intelectual de sant Vicenç president be hem tingut un corrupte, un sonat, un complexat i un inutil...ara toca un incompetent.......no esta mal.....un que avol aturar l´economia catalana.......molt be noi....

#13.1 JoanMarti, Abrera, 06/03/2014 - 13:14

No ets gaire llest, oi?? Encara no has entes allo de aturar l'economia?? Noi, fes un esforç