Publicitat
Política · 12 de Febrer de 2019. 09:28h.

Per què no calles?

Torrent diu abans del judici que "no ens rendirem"

Per què no calles?

El president del Parlament, Roger Torrent, ha valorat l'inici del judici del procés en declaracions als periodistes davant del Tribunal Suprem i ha afirmat que "malgrat tota la repressió, malgrat aquest judici, malgrat els dies durs que vindran i que avui comencen tothom ha de saber que no ens rendirem, que no defallirem, que no ens cansarem".

Torrent ha admès que "avui és un dia de tristor, un dia dolorós"; però també ha subratllat que també és "un dia de dignitat democràtica". "I en aquest sentit, interpel·lem el conjunt de demòcrates espanyols: fins quan?, fins on arribarem només per evitar que els catalans i catalanes decidim lliurement el nostre futur?, què estem disposats a veure en termes de vulneració de drets i llibertats fonamentals?", ha preguntat.

També ha exposat que "avui és un dia que veurem la dignitat asseguda al banc dels acusats". "La dignitat d'homes i dones que l'únic que han fet és posar les urnes perquè poguéssim decidir lliurement el nostre futur", ha afegit.

Finalment, Roger Torrent ha assenyalat que també "veurem també la vergonya". "La vergonya d'un estat demofòbic, que acusa un referèndum, que persegueix les urnes i que persegueix amb repressió aquests homes de pau, demòcrates i cívics", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#14 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 12/02/2019 - 14:00

¿Se sabe si el seminarista de los ojos negros se puso a hacer pucheretes, como su compinche Marta "fins al final" Rovira? En la foto desde luego parece que está a punto de romper a llorar por la "inyustisia" cometida.

#14.1 JOSE MASSAGUE VENDRELL, Barcelona, 13/02/2019 - 23:02

Del seminarista de los ojos negros a este bobo engreido y autocomplaciente hay un buen trecho. A ese no le dedicará nadie ningún poema. Y desde luego, ninguna salmantina de rubios cabellos le mirará enamorada.

#13 Soloesmiopinion, Tabarnia, 12/02/2019 - 13:59

"no ens rendirem"... "On si no cobrarem el que cobrem ara" ha afegit.

#12 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 12/02/2019 - 13:44

Pero no us amoineu que aquest no tirara ni tan sols un sol paper a terra. No fara mai res, absolutament res que el pugui comprometrel a ell. Es un patriota professional.

Li te molt cariñu al Rolex que s´acaba de comprar

#11 lepero, Barcelona/Tabarnia, 12/02/2019 - 12:15

No ens rendirem, però podeu estar segurs que a mi no em fotaran a la presó.

#10 joan, manresa, 12/02/2019 - 11:47

tinu.)ni ser víctimes.,el joc de forçes es va calibrar molt malament.,nosaltres també varem ser particips d'aquesta il·lusió explotant..pro enseguida ya varem veure que axó no podia acabar be..,molta empenta i poc seny.,molts lideratjes..,pro molt d'oportunistes.,molta barreja populistes.,--Are toca com adreçar la situació.Es veu capaç,?Si o