Publicitat
Política · 18 de Febrer de 2014. 17:45h.

"¿Per què no calles, Emilio?"

Incident en el dinar d'Artur Mas amb empresaris

"¿Per què no calles, Emilio?"

Cuatrecasas i Gajo, després de l'incident

El dinar del president de la Generalitat, Artur Mas, amb empresaris organitzat conjuntament per l’Asociación para el Progreso de la Dirección (APD) i l’empresa Deloitte ha acabat amb un incident a la cloenda. L'advocat Emili Cuatrecasas, que ha intervingut després de la intervenció de Mas, ha afirmat que "em sento espanyol i català" i ha instat els Governs de CiU i del PP a dialogar.

Llavors un dels assistents, l'advocat Josep Gajo, del bufet Gajo Fortuny de Barcelona, li ha etzibat: "¿per què no calles, Emilio?". El lletrat s'ha queixat que “no tens dret a contradir que algú d’aquí sent que Catalunya no és únicament un resultat econòmic sinó un sentiment propi que tenim dret a identificar-nos amb una llengua, una cultura i moltes coses més”.

Protocol·làriament, en efecte, Mas ha de ser el darrer en intervenir en un acte oficial com a president de la Generalitat.

Emili Cuatrecasas li ha contestat que agreix que per primer cop els catalans han tingut “el valor de mostrar a la societat espanyola” com se senten. “Espero i desitjo que Catalunya i Espanya siguin capaces de trobar el seu futur en pau i en convivència i amb concòrdia”, ha conclòs.

Després, Gajo, en declaracions als mitjans, ha explicat que “crec que havent parlat ja el president de la Generalitat, que és el president de tots els presents, ningú no estava autoritzat a concloure l’acte contradient el missatge del president”.

Publicitat
Publicitat

114 Comentaris

Publicitat
#77 BEJOTA, BCN, 19/02/2014 - 20:32

Entrevista a Clemente Polo
"El mercat espanyol és fonamental per als productes catalans"
J. BERNAL / El doctor i catedràtic d'Economia de la UAB respon a alguns dels tòpics difosos pel nacionalisme català i explica les conseqüències d'una hipotètica secessió de Catalunya.

#77.1 BEJOTA, bcn, 19/02/2014 - 20:34

N.B.Xipolleig: El que hi pos ,está publicat.

#77.2 Joan, Barcelona, 20/02/2014 - 11:54

Es que enlloc no està escrit que després d'una possible independència Catalunya i Espanya no puguin continuar comerciant lliurement, fins i tot en el cas que Catalunya quedi temporalment fora de la UE i ho hagi de fer a través del club de països europeus no comunitaris.

#77.3 Joan, Barcelona, 20/02/2014 - 11:56

Molt sovint oblidem, també, que per a moltes empreses espanyoles Catalunya (i en particular Barcelona capital) són el seu principal i quasi únic mercat. Per això moltes d'aquestes empreses es desesperen quan algú parla de boicots.

#76 ### PARÁSITOS Y LADRONES SEPARATISTAS NOS ROBAN ##, paràsits subvencionats...ens ROBEN......, 19/02/2014 - 17:42

Concierto en el C. Nou,la vía,webs,teles,panfletos, radios,agencias de noticias,ANC, Momium, Plataforma per la Llengua, etc...

Tenemos a enfermos sin paga para la dependencia, euro por receta y etcétera, para subvencionar todos estos parásitos y ladrones estal.lados que roban a los catalanes....

#75 ###~~~~ En DEFENSA del ANDALUZ ~~~~###, .....Hablo un ANDALUZ PERFECTO......, 19/02/2014 - 16:49

En DEFENSA del ANDALUZ...

Hablo un ANDALUZ PERFECTO (NO un "mal" castellano)...

El MOZÁRABE es la LENGUA Romance más ANTIGUA de TODA ESPAÑA...

El ANDALUZ actual es la EVOLUCIÓN LINGÜÍSTICA de La LENGUA PROPIA de ANDALUCÍA=ANDALUZ=MOZÁRABE=ANDALUSÍ=ALJAMÍA=LENGUA ALJAMIADA...............

#73 ~~ Territorio-ESTADO más ANTIGUO del MUNDO ~~, ARGANTONIO=Rey de TARTESSOS............., 19/02/2014 - 16:30

El...Territorio-ESTADO más ANTIGUO del MUNDO...es...ANDALUCÍA...Desde la Milenaria Cultura de los TARTESSOS...La Culta BÉTICA HISPANO-romana-visigótica...La Esplendorosa y Culta AL ANDALUS, con la más ANTIGUA LENGUA Romance de la Península=ANDALUZ=MOZÁRABE=ANDALUSÍ=ALJAMÍA..................

#71 NO es NORMAL......................................, SÓLO en FRANCÉS(=100%).................., 19/02/2014 - 16:14

NO es NORMAL...
...que en una parte de ESPAÑA/ESPANYA...NO se pueda estudiar en la LENGUA OFICIAL del Estado(=ESPANYOL/ESPAÑOL), como Lengua VEHICULAR, ni siquiera un 25%...En la CATALUÑA-NORTE(=FRANCIA) se estudia SÓLO en FRANCÉS(=100%), y NO tienen NI Auto-GOVERN...NI catalán-OFICIAL....