Política · 30 de Juny de 2020. 15:50h.

“Per què no fan res amb els okupes?”

Budó diu que no "entenc la pregunta" malgrat les queixes de veïns de Premià, Llançà, Mataró, Zona Franca i Tarragona

La portaveu del Govern, Meritxell Budo, en roda de premsa, ha negat a pregunta d’e-notícies inacció de l’Executiu amb els okupes, malgrat els incidents viscuts en els darrer dies a diferents poblacions catalanes.

Localitats com ara Llançà (Alt Empordà), Premià de Mar, Mataró, Tarragona o la Zona Franca de Barcelona han patit problemes amb aquest col·lectiu, format en molts casos per joves immigrants, fet que ha provocat les queixes dels veïns.

“Per què no fan res amb els okupes?”, ha preguntat e-notícies a Budó. La consellera ha replicat que “no entenc la seva pregunta, sincerament”. Quan se li han recordat els diversos casos, Budó ha al·legat que “hi ha mecanismes legals”.

“Hi ha procediments i s’està actuant a nivell policial. Que no es fa res és una apreciació seva, però en cap cas és la realitat”, ha argumentat.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#16 Pere, Blanes, 01/07/2020 - 11:35

Esa percepción no solo la tiene e-noticies, la tenemos muchos ciudadanos que contemplamos con impotencia como en una Cataluña que se autodefine como una"democracia", su gobierno se pone de lado ante el deterioro de sus pilares básicos, no defender con uñas y dientes la propiedad privada es el camino más facil para ser una república bananera.

#15 Montserrat, Barcelona, 01/07/2020 - 09:53

Cada vegada que veig aquesta dona apago la tv, cada vegada que sento la seva veu apago la radio, i només em permeto llegir les bajanades i les burrades que surten de la seva boca. Aquesta li han d'ocupar la caseta on viu i llavors la sentirem bramar contra el sistema i posar denuncies als moSSos perque no l'han atés. Inutil, inepta i patetica!

#14 Ramón, BCN, 01/07/2020 - 09:38

Hala a joderse, eso pasa por votar a esta gente que defiende a los okupas porque les votan...Si mandaran personas como Xavi García Albiol esto no pasaría.

#13 anti-nazis, Barcelona, 01/07/2020 - 08:40

¿Pero es que ya se nos ha olvidado que el "govern dels millors" está más del lado del mal que del bien ?

#12 un ciutadà, palau plegamans, 30/06/2020 - 21:53

hi ha 'procediments'i 'mecanismes'. vinga, a dormir tots tranquils.

#12.1 Mecanismes selectius, Barna, 01/07/2020 - 14:04

Aquests mecanismes només funcionen quan la víctima és un polític. Llavors els vigilants de l'ordre es presenten en minuts a la casa okupada i en poc temps tot resolt. Altra cosa és quan els perjudicats no son de la classe política la qual actua sempre a favor dels malfactors.