Publicitat
Política · 3 d'Agost de 2012. 12:50h.

"Per què no han deixat de pagar a La Vanguardia?"

López Tena retreu les subvencions al Grup Godó davant els impagaments a entitats socials

El diputat de Solidaritat Catalana per la Independència (SI), Alfons López Tena, ha retret al Govern les subvencions a La Vanguardia -en any i mig ha rebut 8 milions d'euros- davant els impagaments dels concerts a les entitats socials.

"Perquè no han deixat de pagar les subvencions a La Vanguardia?", ha preguntat el diputat independentista al conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell i al de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries.

En aquest sentit, durant la seva intervenció a la Diputació Permanent, el diputat independentista ha manifestat que aquests diners "surten de la butxaca dels ciutadans". "Per què no han deixat de pagar altres coses? Per exemple, aquesta plètora d'assessors que vostès van començar dient que reduirien i actualment és més alta que la que tenia el Govern anterior, perquè no han convençut als seus assessors que esperessin un mes a cobrar?.

Finalment, López Tena ha lamentat que els consellers no han dado cap explicació sobre "els ingressos, despeses, quina era la xifra de dèficit de juliol i perquè els perjudicats han estat aquests i no d'altres". "Nosaltres els tornem a dir: no paguin més a Espanya! Deixin de plorar, ha conclòs.

"No em fa orgullós el que ara diré –ja ho he dit abans–: no hem pagat subvencions; no hem pagat proveïdors; no hem pagat lloguers; no hem pagat la llum; no hem pagat la telefonia; no hem pagat la neteja; no hem pagat la vigilància; no hem pagat els peatges a Abertis, eh? –els agrada sentir-ho? No els hem pagat, els 'peatges a l’ombra' d’Abertis", ha replicat Mas-Colell.

López Tena, durant la intervenció
Publicitat
Publicitat

41 Comentaris

Publicitat
#28 Montserrat Vila, Solsona, 05/08/2012 - 02:10

I les menjadores polítiques dels consells, que un cop suprimits no caldria retallar en sanitat. El de Solsona és un escandol els diners que es fonen en polítics, assesors, càrrecs de confiança i amiguismes.

#27 Carme, Mollerussa, 04/08/2012 - 15:28

Com és que et pots trobar La Vanguardia regalada i tirada a tots els hospitals i després diuen que no hi ha calés per pagar el personal mèdic? Val més que el conde de Godó que els pacients?

#26 max3, lapera, 04/08/2012 - 11:53

No deixen de pagar pq no surtin draps bruts del govern, és llastimós veure vanguardies a tots els llocs públics regalats i tirats. el grup godó viu de les subvencions del govern. De fet és igual, falta poc per la revolució i estic segur que la gent farà rodar caps, tot no és pot aguantar.

#24 Marc, BCN, 03/08/2012 - 21:27

"López Tena ha lamentat que els consellers no han DADO cap explicació"... Déu n'hi do, aquí s'us n'ha escapat una de grossa eh...

#24.1 josep Maria, salou, 04/08/2012 - 09:17

ELS de CIU sempre plorant, però alhora de passar als fets mai passeu, Els problemes econòmics de Catalunya, tenen remei, declaració de independència per part del president MAS, o convocatòria de noves eleccions deixant clar que vol per Catalunya al seu programa

#23 Manel de Sant Antoni, SANT ANTONI - Costa Brava - CAT., 03/08/2012 - 20:34

Les consideracions de López Tena, com sempre, resulten irrebatibles.