Publicitat
Política · 4 de Desembre de 2008. 16:03h.

"Per què tants ximples dels collons continuen votant la dreta?"

El president de la FEMP insulta els votants del PP

"Per què tants ximples dels collons continuen votant la dreta?"

Pedro Castro, president de la FEMP y alcalde de Getafe

Pedro Castro (PSOE), president de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) i alcalde de Getafe, es va preguntar en un acte públic celebrat en aquesta localitat madrilenya "per què hi ha tants ximples dels collons continuen votant a la dreta". El PSOE ha argumentat que les declaracions es van produir en un ambient "informal" entre veïns, en el que, concretament, es parlava de pensions. "Els diners de les pensions no són de la Comunitat de Madrid, són transferits per l'Estat. El que li diem és: Coño, dóna una paga més per als majors, sobretot a les pensions més baixes. Per què la Junta d'Andalusia ho pot fer i no la Comunitat de Madrid? Per què tants ximples dels collons continuen votant a la dreta? ", va dir Castro.

El portaveu del PP, Carlos González, va assegurar que amb aquestes declaracions "no sol insulta als que voten la dreta, sinó a tots els que creuen en la democràcia, la llibertat i el pluralisme". Castro va intentar disculpar-se dient que havia "manifestat de manera col·loquial que no entén la incoherència dels votants del PP a Getafe".

El PP ha exigit explicacions i disculpes a Castro. Sobretot, perquè com a president de la FEMP és el principal interlocutor dels municipis en la pròxima negociació de la reforma del finançament local, del qual depèn el futur dels més de 8.000 ajuntaments espanyols, independentment del seu color polític.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 josepxicot, barcelona, 05/12/2008 - 18:48

Ara es veurà la força que tenen els del PP
amb "bretols" com aquests la Federaciò
de Municipis queda tocada i aquest Sr. ha
de dimitir,pel bè de la democràcia.

#11 paula, matadepera, 05/12/2008 - 10:52

ELS XIMPLES DELS COLLONS CADA DIA SEREM MES PER FOTRE FORA GENT COM ELL.
I NO SOC DEL P.P.

#10 Hug, Begur, 05/12/2008 - 10:10

Aquest paiio amb la cara ja paga. No enganya a ning?

#9 Jorge, Madrid, 05/12/2008 - 08:50

¿Qué tiene Pedro Castro en contra de los votantes de CiU y PNV?

#8 Fart del Tripa, Fart de l'Entesa, Igualada, 04/12/2008 - 20:44

Dons perque veien com esta el pati, Que es pot fer? El desgabell mes gran de Catalunya l'han portat el PSC PSOE, amb els seus "compinches" ERC i els iluminats de IV. Qualsevol dreta sera millor que el que hi ha. Exemple Mas i Anglada