Publicitat
Política · 29 de Setembre de 2009. 14:10h.

"Per saber què pensa el senyor Villatoro havien de pagar?"

El Govern assegura que "és transparent"

La portaveu del Govern, Aurora Masip, ha respost, a la pregunta "per saber què pensa el senyor Villatoro havien de pagar?", que "no es va gastar el que es va gastar per això. Aquest és un contracte d'assessorament buscant els atributs que té el Govern. És un treball que es fa per definir les estratègies de comunicació del Govern".

La portaveu ha assegurat que l'executiu "és transparent" perquè "facilita l'accés a tota la documentació". En aquest sentit, ha explicat que "els informes no es fan públics. Hi ha un mecanisme establert pel Parlament que fa que estiguin a dispodsiciñó dels grups parlamentaris".

Sobre l'informe dels mitjans de comunicació i periodistes, la portaveu ha insistit que "no és cap informe sobre mitjans. jo insisteixo, no és cap informe sobre mitjans. És un assessorament extern sobre la imatge del Govern i la imatge que ha de transmetre a l'inici de la legislatura, que és quan s'encarrega".

També ha dit que l'informe sobre els mitjans de comunicació i els periodistes era "necessari i útil", però ha volgut clarificar que "en cap cas el Govern ha encarregat cap informe, ni cap estudi, sobre periodistes ni mitjans de comunicació".

En aquest sentit, la portaveu ha assegurat que "l'únic que s'ha fet, a l'inici de la legislatura, és encarregar un treball d'assessorament extern per tal d'identificar els punts forts i la millor imatge que ha de transmetre el Govern".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 LLUIGI, BCN, 29/09/2009 - 17:41

El tripartit ja sembla el PP. Li surten merdes per a tot arreu i vinga veure enemics exteriors. Patetic.

#3 luis, barcelona, 29/09/2009 - 17:38

Lo vi en una pelicula LA VIDA DE LOS OTROS, la diferencia? ES QUE ALLI ERA EN UN PAIS COMUNISTA

#2 lidia obiols serra, martorell, 29/09/2009 - 15:31

Sou patètics,imagineu-vos la vostra incompetència que heu de fer un estudi per saber si feu bé la vostra feina o no i el què n'opina la gent de la vostra inhabilitat.Fins on arribarà la ineptitud?Ara bé aptes per malbarat els nostres impostos SÍ

#1 pedro, cuenca, 29/09/2009 - 15:10

Muy bien ahí Rius, poniendo tus preguntas entrecomilladas como titular.