Publicitat

Un centenar de quadres diuen 'prou'

Per un altre PSC

Alguns promotors d'"Ara, socialisme", en una foto d'arxiu

Un centenar de quadres i dirigents territorials del PSC han promogut un grup d'opinió, "Ara, socialisme", per fer front a la crisi del partit després de les successives derrotes a les eleccions al Parlament, municipals i generals.

La plataforma serà presentada aquest dissabte -obert a la premsa i simpatitzants- a l'Ateneu Popular Andalús de Sant Cugat del Vallès (17.30h), al passeig Francesc Macià 38 d'aquesta localitat.

“Ara, socialisme” és un moviment format per membres del PSC que considera que, davant els darrers resultats electorals, cal  "parlar clar i català" perquè "el nostre partit ha perdut història, ha perdut alegria, ha perdut militants, ha perdut ideologia".

Els promotors ja van intentar jugar un paper -com altres corrents interns- de cara al proper congrés amb l'elecció de delegats malgrat que algunes de les seves propostes no van ser acceptades per la direcció.

"Ara, socialisme" no està arrenglerat amb l'anomenat sectors catalanista -encapçalat per l'exalcalde de Vilanova, Joan Igansi Elena, i Raimon Obiols-, però són partidaris de poder votar si cal un grup parlamentari propi a Madrid.

També reclamen més transparència en l'organització interna del partit -controlat fins ara pel sector del Baix Llobregat. Entre els promotors hi ha el regidor de Sant Cugat, Ferran Villaseñor; el primer secretari de l'agrupacio de Tàrrega, Xavier Ramell; i l'exregidora de Vic, Dolors Pensa. Entre d'altres agrupacions, ha rebut suports a Barcelona, la Catalunya central i les Terres de Ponent.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#16 Ara Socialisme, Catalunya, 25/11/2011 - 22:08

PRESENTACIÓ D'ARA, SOCIALISME Dissabte, 26 de novembre, a les 17:30 CENTRE POPULAR ANDALÚS Sant Cugat del Vallés Avinguda Francesc Macià, 38 (al costat del Monestir de Sant Cugat) T'esperem!

#16.1 Kropotkin, Vic, 26/11/2011 - 15:22

Esto de ir juntos socialsimo y nacionalismo solo se ha visto en Alemania años 30. ¿Me lo podriais explicar un poco mejor? Es que no lo veo...

#15 jajajajaaaaaa, barcelona, 25/11/2011 - 11:23

Tranquils convenients i la gestoria Unio...ha arrasat el PP, s´acabat la despesa brutal identitaria mantenidora d´inutils........

#14 Francesc, Terrassa, 25/11/2011 - 10:51

En Pere Navarro és d'aquesta generació que va entrar a l'administració municipal (i al partit) per tenir feina segura i fer de gestors.
I ara no saben què ha passat i els representa la Chacon, ministre de l'exercit, que fa vida a Madrid, liada amb el Rubalcaba i amb apartament a les Bahamas.

#13 Ramon, Barcelona, 25/11/2011 - 10:12

Hem convertit el PSC en una ONG. Com m'agrada la idea. Igual s'escampa: ara mateix vaig a Muntaner a veure si me la patenten.

#12 Ramon, Barcelona, 24/11/2011 - 21:02

El PSC s'ha convertit en una Organització No Governamental, no em direu que no és bonic.