Publicitat

Més de 160 municipis votaran un referèndum d'autodeterminació el proper 13 de desembre

La Coordinadora de la Consulta sobre la Independència ha celebrat aquest matí l’inici de campanya al Fòrum de Barcelona dels 160 referèndums d'autodeterminació que se celebraran el proper 13 de desembre en diferents poblacions de Catalunya. L’acte ha estat presentat pel periodista Miquel Calçada i l'ha tancat el filòsof Josep-Maria Terricabras.

En l’acte han intervintut també, a més de representants d'una vintena de comissions organitzadores, l'alcalde d'Arenys de Munt, Carles Móra; el president de Decidim, Jordi Fàbrega; l'actor Carles Canut; i l'escriptor Víctor Alexandre, entre d'altres. La convocatòria ha omplert de gom a gom la sala de convencions -amb més de 3.500 persones.

Miquel Calçada -i altres participants- han qüestionat la recent editorial conjunta dels diaris a favor de l'Estatut i han fet una crida a la mobilització per a votar sí en els 160 referèndums convocats el proper 13 de desembre. També s'ha posat de manifest que cal celebrar-ho a Barcelona com a capital de Catalunya. Llevat d'algun diputat com Uriel Bertran, a títol particular, no hi havia cap representant dels partits.

Un nen amb una estelada, a l'acte
Publicitat
Publicitat

63 Comentaris

Publicitat
#63 Tio Canya, Girona, 30/11/2009 - 22:55

Benvolgut Amoscaciques,Al final encara que no ens entendrem ens fotarem una canya de birra del Perejil i ens cuidarem mutuament la prostata respectiva i cada u la seva,No confongem. Els gens dels castellans i espanyols són contagiosos, es el mateix.

#62 cesc, bcn, 30/11/2009 - 22:51

YO,és espanyol qui no pot ser una altra cosa.

#61 Pelayero, Xusmamola, 30/11/2009 - 22:49

hay que ser muy acomplejado para decir eso de \"vosotros sois españoles aunque no os guste\". nosotros nunca obligamos a nadie a sentirse catalán a la fuerza. No tenéis orgullo? dignidad? ahora entiendo porque estáis histéricos con los referenditos

#60 amoscaciques, girona, 30/11/2009 - 20:30

Benvolgut Tio canya, jejeje,,,escolta,,,tu confons ser castellà amb ser espanyol...espera q jo t´ho explico:
Castellans= espanyols de l´antiga CORONA DE CASTELLA.
Catalans= espanyols q antigament formaven part de la CORONA D´ARAGÓ.

#59 EL FORASTERO, TIERRA DE CONEJOS, 30/11/2009 - 16:20

El JAIME I os la ha clavado bien clavada como escuece y que rabia que da.