Publicitat
Política · 6 de Juliol de 2022. 12:03h.

Pere Aragonès deixa caure Laura Borràs

Confia que "prendrà la millor decisió"

Pere Aragonès deixa caure Laura Borràs

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha evitat donar suport a la presidenta del Parlament, Laura Borràs, després que el líder del PPC, Alejandro Fernández, hagi demanat la dimissió per preservar el "prestigi i la dignitat" de la cambra catalana i "el compliment del reglament".

Aragonès s'ha limitat a dir en la sessió de control al Parlament que "respecte a aquest assumpte la meva capacitat d'intervenció és la mateixa que tenen qualsevol dels 135 diputats d'aquesta cambra".

"Estic convençut que per garantir el bon servei de la institució, per la defensa de les institucions i pel seu prestigi, en el moment oportú en què s'hagi de prendre una decisió, prendrem la millor decisió que permeti preservar el servei públic que prestem als ciutadans de Catalunya", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 David, Matarocity, 06/07/2022 - 13:46

No se te juzgará por tus ideas políticas!! Como estas dejando caer y lo sabes muy bien Laurita..... Esa frase típica española.. Que tu bien la aplicastes!! Y dice quien tiene un amig@ tiene un tesoro!!

#6 Jordi Bonastre Thió, Barcelona, 06/07/2022 - 13:45

No tinc clar que Junts vulgui sortir del govern, tot i la caiguda estrepitosa de Laura Borràs. Els hi va la seva pròpia existència.

#5 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 06/07/2022 - 13:22

No le echarán los de enfrente, ni la prensa, ni la echaremos usted y yo, humildes pequeñofascistas. Tampoco las estructuras judiciales tardofranquistas. La mandarán a casa los compañeros y las compañeras. Esos y esas a las que se les empieza a afilar los dientes.

#4 D. Baró, El Prat de Llobregat, 06/07/2022 - 13:13

Yo creo que desde el 2011, con el ultimo Govern dels Millors, que se autoalababan ellas y ellos, no presten cap servei públic cap Governet des de llavors.

#4.1 Marc de Vich, Vich, 06/07/2022 - 13:38

No han gestionat res, des que es va crear l'autonomia, ni tan sols la sanitat i menys l'educació. El seu fort ha estat auto col·locar-se, ells i la seva gent, i cada vegada amb menys formació i menys suport, només el 21,6% del cens, i prenent decisions de molta importància. Per això es tanca i guanyem tots. Ni un Gestor, ni un Project Manager, r

#3 A., Barcelona, 06/07/2022 - 13:13

Li estan donant temps perque Borràs i companyia esborrin les dades dels ordinadors i triturin els papers. Amortitzadíssima. I probablement la faran dimitir del partit. Això sí culpables MadriTTT, la UE i Franco.