Publicitat
Política · 16 de Novembre de 2021. 12:04h.

Pere Aragonès es queda sense la CUP

Els antisistema presenten al final esmena a la totalitat

Pere Aragonès es queda sense la CUP

La portaveu de la CUP, Eulàlia Reguant, ha anunciat que el seu grup parlamentari presentarà esmena a la totalitat als Pressupostos de la Generalitat, però ha afegit que continuarà negociant amb el Govern per incorporar les seves demandes i "desencallar aquesta situació".

Reguant ha assenyalat que "l'escenari que es planteja ara és presentar una esmena a la totalitat, que és una triple esmena" que, segons ha assenyalat, té a veure amb "la relació que té el Govern amb l'Estat", amb que "no s'està treballant per generar les condicions per autodeterminar-nos" i amb les polítiques "neoliberals i el model sociovergent". En aquest sentit, ha reclamat "un gir a l'esquerra i avançar en l'autodeterminació".

La dirigent de la formació anticapitalista ha detallat que en l'assemblea van votar 462 persones i "un 63% de la militància ha decidit presentar una esmena a la totalitat" mentre que "un 33% ha votat abstenir-nos per tal de facilitar la tramitació". També ha explicat que "un 68% de la militància ha decidit seguir negociant i un 28% ha plantejat que s'acabava la negociació".

Sobre la possibilitat que el Govern obri negociacions amb altres partits com el PSC o els Comuns, Eulàlia Reguant ha apuntat que "si el que vol el Govern és aquest gir a l'esquerra i avançar cap a l'autodeterminació, ells decideixen, no sé si amb el senyor Illa avançarem massa".

 

 

 

 

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#24 Nyerro, L'Escala, 17/11/2021 - 11:16

Si es que ja n'arribem a ser de desgraciats els ciutadans d'aquest pais. Ara resulta que el destí de 7,5 milions de persones el decideixen 460 antisitema..si no fos perqué es per plorar, sería un fart de riure...quina misèria de pais....

#23 Marcial Heredia, el circo de la tele, 17/11/2021 - 09:30

¿Es la Greta Thunberg de la CUP? No era buena idea utilizar a una niña malencarada como conciencia de no se sabe qué. Ni lo será la otra. Pero bueno, ellos piensan que hacen un negocio colosal con su monada.

#22 Kropotkin, Bic, 17/11/2021 - 08:39

Hay algo en ella que inspira confianza en el futuro de Cataluña... Jua, jua, jua,...

#21 JOSEP PAGES AVI DE CARDEDEU, E.R.C. millor con EL P.S.C., 17/11/2021 - 08:00

Que importa se quede PERE ARAGONES SENSE los pijos de LA CUP Los Comunistas , desde un principio se tenia que haber quedado con EL P.S.C. DE ILLA .Las cosas les fueran ido mucho mejor .POR CIERTO E.R.C. y el P.S.C. = P.S.O.E. No fa molt eran socios del Govern Català .Cuan E.R.C. Hiso PRESIDENTS A MARAGALL y MONTILLA del P.S.C

#20 Carlos Gomez, murenu de la serra i ole, 16/11/2021 - 23:06

Aquest cop no ha calgut que empatesin a 1.515

Amb 315 eulalios n'hi ha hagut prou

Com diu un amic meu Catalunya es divertida si te la sua tot una mica. Gracies Arturu