Publicitat
Política · 5 de Març de 2021. 20:25h.

Pere Aragonès estava enfeinat

El vicepresident signa la convocatòria de la constitució del Parlament en comptes d'anar a Seat

Pere Aragonès estava enfeinat

El vicepresident en funcions Pere Aragonès ni cap membre del Govern no han assistit a l'acte a la fàbrica que Seat té a Martorell, on se celebrava el 70 aniversari de l'empresa amb la presència del president del presidente de Volkswagen AG, Herbert Diess.

Aragonès ha aprofitat aquest matí per signar el decret de convocatòria de la sessió constitutiva del Parlament de Catalunya, que tindrà lloc el divendres 12 de març a les 10?h. El vicepresident ha signat de conformitat amb la Llei 13/2008 de la presidència de la Generalitat i del Govern i d'acord amb el Decret 114/2020 de substitució del president de la Generalitat de Catalunya.

Prèviament el vicepresident ho ha comunicat als caps de llista Salvador Illa, Laura Borràs, Dolors Sabater, Jéssica Albiach, Carlos Carrizosa i Alejandro Fernández, així com al president del Parlament Roger Torrent i als membres del Govern.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 electra, Barcelona, 07/03/2021 - 10:41

Aquest noiet no té cap categoria, no demanem peres al hom..

#11 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 06/03/2021 - 14:48

"Pere Aragonès estaba atareado"

Jugant a la xarranca

#10 joan, manresa, 06/03/2021 - 10:30

tin.)de baterías...,en la vida Sr.Pere, san d'empassar molts gripaus...,i mes si , es viu de carreg públic...,i sobre tot amagar o disfressar odi a institucions que poden aportar benestar al País..,Sr.Pere, primer es l'amor cap a CAT i els seus habitants ..,clar que per Vostè axó son menudalles...,esperem no haber de pagar per els seus odis !!!

#9 joan, manresa, 06/03/2021 - 10:24

tinu.)que Vosté ..,nomes te una cosa al cap..," proces, pactes amb la CUP i Presidencia del Govern",lo demes se li en fot.....desitgem que tot treballador de la SEAT ,el "feliciti "en la propera convocatoria electoral.., la que sigui .Sr.Pere, Vostè hauria de haber estat allá,vosté i molts d'altres..,demostrar interes per la fabrica de (con

#8 joan, manresa, 06/03/2021 - 10:19

La colla de " Coll-Min ",obrint la seva paradeta des de Moro-L'andina..---Li hauria de caure la cara de vergonya....,Sr.Pere...,naltros no som borbonistas...,pro estimem molt aquest País..,i encare volem mes que puja el nivell dels treballadors...,i no fer un despreci a qui vol invertir i millorar la situació econòmica catalana...,clar que (cont