Publicitat
Política · 26 de Juliol de 2012. 10:32h.

Pere Navarro amaga el cap sota l'ala

El primer secretari només diu que el cas d'Ernest Maragall "s'estudiarà"

Pere Navarro amaga el cap sota l'ala

Pere Navarro

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, en declaracions a El Món a RAC1, ha recordat que "Ernest Maragall és una persona que ja ha votat diferent del partit altres vegades i també del seu grup parlamentari i encara no ho hem valorat".

"El PSC no està dividit. El dissabte vam tenir un consell nacional que per unanimitat, només amb una abstenció, va donar ple suport a la comissió executiva i al primer secretari", ha assegurat. "Ja valorarem el cas d'Ernest Maragall, per aquest cas i altres que hi hagut", ha indicat.

Pel que fa al pacte fiscal, ha reconegut que "no coincidim en els instruments com l'Agència Tributària, que tothom afirma que haurà de ser participada per l'estat, i ens hem hagut d'abstenir en aquest punt".
 
"Considerem que el concert basc és un model arcaic que no ve de la democràcia. Els bascos estan a Euskadi, és un model que s'han trobat i el defensen però ve de les guerres carlines i es va mantenir durant la dictadura franquista en dues províncies basques. Nosaltres, ¿hem d'apostar del passat o hem d'apostar com ho fan els països més moderns d'Europa, com Alemanya?", ha preguntat.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 angel, catalunya lliure independent., 28/07/2012 - 20:58

Pedro Navarro, no siguis fatxa i un dictador dins de PSC. Llibertat d´expressiò, cada diputat voti el que dongui la gana, que per això estem a la democràcia. Ets igualito igualito que Zaputero. Fatxa.

#5 badapetita, Badalona, 28/07/2012 - 13:14

Qunta ho ha algú que no pensa com el demés i en justa coherencia amb l'etica personal, vota d'acord amb uns principis que no son assumits per la resta del partit, ja apareixen amenaçes. El Pere Navarro, surt en clau dictatorial, criticant el que va fer l'Ernest Maragall.

#4 socialista, Barcelona, 27/07/2012 - 11:29

El que els socialistes hem d'estudiar no és el vot d'Ernest, sinó que el que hem d'estudiar es perquè els altres diputats "catalans" van votar en contra d'un clar benefici pels catalans.

#3 Trinity, BCN, 26/07/2012 - 13:43

els partits amb unitat de vot haurien de renunciar a ocupar físicament els escons i a cobrar com a diputats. Si no poden aportar res n'hi hauria prou amb una persona que voti per valor de tots.

#2 Ramon A., Sant Cugat del Valles, 26/07/2012 - 12:49

Quans fulls tindra l'expedient?, per si en te mes de dos, fins a fi d'any no tindrem noticies........