Publicitat
Política · 16 de Desembre de 2011. 21:33h.

"Pere Navarro és el candidat de l'aparell"

El delegat Xavier Ramell, de Tàrrega, denuncia que l'accés al congrés del PSC ha estat "restingit"

"Pere Navarro és el candidat de l'aparell"

Xavier Ramell, al congrés del PSC

El delegat del PSC Xavier Ramell, de l'agrupació de Tàrrega, denuncia en una entrevista amb e-notícies al congrés del PSC que "Pere Navarro es el candidat de l'aparell". En la seva opinió l'accés a l'esmentat congrés ha estat "restringit" i assegura que "guanyi qui guanyi, en el termini d'un any i mig cal anar a un congrés de refundació".

Ramell, que ha anunciat el seu vot en contra a l'informe de gestió de José Montilla, també considera que ha estat un error convocar-lo al cap d'un any de la derrota a les eleccions al Parlament i que el partit s'ha d'adreçar "a les classes populars". El delegat forma part del corrent crític Ara, socialisme.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#6 jajajjaaaa, barcelona, 17/12/2011 - 21:16

no hi ha dmocracia ? i com va sortir ell ? jajajajaja un ex carrec il.lumonat que busca cadireta

#5 Josep Portero, Terrassa, 17/12/2011 - 19:26

Jo vaig participar en una assemblea en la que tot el que volia anar al congrés s'hi apuntava i després es feia una votació amb urna nominal i qui sortia escollit anava al congrés. Ell mateix va ser escollit així.

#5.1 Targarina, Ponent, 17/12/2011 - 20:46

Mentida, aqui no va haver cap votacio. De fet fa anys que no fan assamblees, ni convoquen als militants ni res de res. Despres vol vendre democracia i participacio.... quins estafadors!!!!

#1 Targari, Tarrega, 16/12/2011 - 22:40

Aquest personatge es nefast. Els que el tenim que suportar n' estem tips del seu afany de protagonisme. El que ha de fer es anarsen al seu poble i no parlar en nom de Tarrega. Deixar de "donar pel sac" i deixar els Socialistes tranquils. Que marxi ja aquest vividor !!!!!