Publicitat
Política · 16 de Setembre de 2012. 14:42h.

Pere Navarro: "no a la independència"

El PSC acusa a Mas de " fer comèdia i prendre el pèl a la gent"

Pere Navarro: "no a la independència"

Navarro, amb militants del PSC

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, que ha tancat la Festa de la Rosa a la Pineda de Gavà (Baix Llobregat), ha deixat clar després de la manifestació sobiranista de la Diada que el PSC està pel "no a la independència" i que "no som independentistes". "Reflexionarem, analitzarem, reformularem, farem molts debats, però ens reafirmem en el federalisme", ha insistit.

Navarro ha afirmat, en al·lusió a CiU, que "ja està bé de comèdia i de prendre el pèl a la gent" alhora que ha augurat que "tornarà a haver-hi governs socialistes a Catalunya i a Espanya" perquè "som l'alternativa i ho hem demostrat". El dirigent socialista ha manifestat que "hi ha dues Espanyes, les dues Espanyes continuen presents", però que "Espanya serà federal o no serà".

El primer secretari del PSC no ha estalviat, d'altra banda, crítiques al govern d'Artur Mas perquè "Catalunya està trista i pobra" i ha criticat l'impost de successions o les subvencions a escoles de l'Opus. "Mentre uns tiren carbó a la màquina, altres juguen al golf i prenen el sol a coberta", ha continuat.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#14 Francesc, st just desvern, 17/09/2012 - 15:22

en catalunya los no independentistas, estamos muy callados, no hacemos ruido porque nos preocupa sacar adelante nuestras empresas y femilias, pero algo tenemos que hacer. no puede ser que nuestro President diga "els catlans han parlat" es una mentira, "jo no he parlat" lo hago ahora, y digo que NO

#13 jordi, bcn, 17/09/2012 - 10:44

ara sé com es veu en el fons Navarro a si mateix: "trist i pobre"... però ens ho projecte a la resta.

#12 jaume castell, BCN, 17/09/2012 - 10:19

El Pere Navarro només l'interesa ser ministre espanyol quan goberni el Psoe, i las bases del PSC
son els que shi estan fent la caseta al seu poble d'espanya per marxar quan es juvilin.

#11 joancatala, Castellbisbal, 16/09/2012 - 22:24

El que no entenc és com no us cau la cara de vergonya veient on heu deixat a España i al Poble Català! Canvieu ja les vostres sigles d'una vegada i deuxeu-nos d'ajudar, perquè en lloc d´un país lliure, al final algú ens haurà d´enterrar!

#10 Llibert, Barcelona, 16/09/2012 - 21:31

Aquest socialistes a quina Galaxia viuen?Hem de tornar a sortir 1 milio i mig de persones al carrer?Ara tornen a sortir amb una història de federalisme que ja s'ha vist que a Espanya ningu vol?Va, home, la paciència JA S'HA ACABAT. Independència JA!! Peti qui peti.Endavant Mas!Estem esperant!

#10.2 Francesc, st just, 17/09/2012 - 15:25

no eren 1,5MM, eren 600mil. pero a catalunya hi ha cuasi 7 MM, m'agradaría fer el referendum i que callesiu d'una vegada el totalitaris del catalanisme, esteu fent molt de mal a la resta de catalans que no ho volem.