Política · 5 de Desembre de 2011. 13:35h.

Pere Navarro pren avantatge

El candidat més proper a l'aparell rep el suport de de Nadal, Martí i alcaldes del PSC

Pere Navarro pren avantatge

Pere Navarro, en una foto d'arxiu

L'alcalde de Terrassa (Barcelona) i candidat a primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha celebrat els suports que ha rebut com el del portaveu del grup parlamentari del PSC, Joaquim Nadal, o el del primer secretari del PSC de Barcelona, Carles Martí, i ha cridat a "no tenir por" a votar al congrés si al final no és possible una candidatura unitària.

"Jo treballaré perquè hi hagi un acord durant el congrés amb la màxima transparència, perquè el procés ha de ser radicalment democràtic. Si no és possible, no ens ha de fer por votar, hem d'apostar pels processos de màxima participació", ha defensat en una entrevista a Catalunya Ràdio.

Navarro considera que el congrés del PSC “ha de ser radicalment democràtic” i que en principi “hem de veure les propostes que fa cadascú, els documents que s’aproven, quina línia els companys i les companyes defensen i si això respon finalment a una candidatura que pugui ser una candidatura unitària o hem d’anar a votar diverses candidatures”.

Nadal ja va pronosticar divendres passat que Navarro serà qui liderarà el partit després del congrés de desembre amb una executiva "integradora". "Jo crec que més tard o més d'hora sortirà una candidatura única o una executiva integradora encapçalada per Pere Navarro, crec que la majoria dels delegats van en aquest sentit", va afegir.

Per a seva banda, Martí va afirmar que "la majoria de delegats i militants destacats" de la federació donen suport a Navarro perquè "representa la garantia que efectivament s'iniciï una nova etapa al PSC".

També ha rebut el suport de l'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, i el de l'alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor. Aquests se sumen als d'altres alcaldes, com el de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i el de Granollers, Josep Mayoral.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 ramon, barcelona-c, 06/12/2011 - 19:57

Tot està ja amanit no hi haurà cap mena de canvi ,ni un , sortirà el filo espanyol Navarro.
El psoe ja te decidit ,recordem la dita espanyola " yo tuerto pero el enemigo ciego" , que el psc ha de morir com el partit socialista valencià .Tot sense estridencies ni acritut.

#7 Antoni, La Pobla de Segur, 06/12/2011 - 11:30

Més del mateix, com a mínim inicialment. Després veurem si aquest home i el seu equip son capaços de renovar-se, marcant distàncies amb el PSOE i tenint Grup propi a Madrid. Mai els he votat ni els votaré, però desitjo que sàpiga ser, abans que res, català.

#7.1 kimet, bcn, 06/12/2011 - 12:49

Es més de lo mateix, es més psoe del mateix psoe i nomenat per la maquinaria del psoe a catalunya. Oblida't del PSC, ja no existeix. Fixa't com han Botat al Montilla a Madriz perque continui 4 anys més amb sou de senador no sigui que hagui de treballar ara als 55 anys. PSOE=trepas.

#6 incording, Barcelona, 06/12/2011 - 10:49

Navarro , un etern obedient de Zaragoza. Es necessiten penques per dir-ne renovació. És clar que els altres...

#5 Pep, BCN, 05/12/2011 - 18:28

Quedaran a l'oposició força temps. Tenim govern de CIU per estona. Montserrat Tura: torna si us plau i dona un bon parell de clatellades a aquesta canalla...

#4 Francesc, Terrassa, 05/12/2011 - 18:20

Heu vist el cartell del darrera? és la Terrassa florida i perfumada.