Publicitat
Política · 2 de Juny de 2014. 14:45h.

Pere Navarro veu "una oportunitat" per al federalisme

El líder del PSC demana "una Espanya renovada i federal"

Pere Navarro veu "una oportunitat" per al federalisme

Navarro

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, espera que l'abdicació del Rei Joan Carles "obri una nova etapa de la història d’Espanya. Una nova etapa en la qual tots plegats hem d’afrontar els reptes que té la nostra democràcia: la triple crisi, econòmica, institucional i política, amb la generositat que avui ha tornat a demostrar el monarca".

"Fa temps que insisteixo en la necessitat d’abordar els canvis imprescindibles a les nostres institucions per tal que la ciutadania torni a confiar en elles. Ara estem davant d’una oportunitat en què tots els agents implicats hem de saber estar a l’alçada, i la reforma constitucional és una d’elles. Els socialistes treballarem per assolir una Espanya renovada i federal", remarca. "Renovada en el sentit de fer-la més democràtica, moderna, oberta i a l’alçada dels nous temps", afegeix.

"Federal per fer front als reptes territorials, i singularment, a les legítimes aspiracions catalanes, i a una millora de l'organització política territorial en la qual la reforma federal de la Constitució s’imposa com la via més adequada i factible. En definitiva, aquesta nova etapa de la història de Catalunya i del conjunt d'Espanya ens ha de permetre dur a terme les reformes que ens demana la ciutadania, de tots nosaltres dependrà respondre a aquest repte històric", conclou.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 pep, ripoll, 03/06/2014 - 17:26

Aquest dinamitador del psc ha anat a parar a Mart.

#5 Anti-PSC, Igualada, 03/06/2014 - 07:37

Aquest infeliç de navarro es la millor aposta, gracies a ell la patacada que s'han fotut es de lo mes bo. Segueix aixi que encara no en tens prou, i sobretot no dimiteixis

#4 ramon, barcelona-c, 03/06/2014 - 00:31

De quin federalisme parla?transformar el senat en una càmara dels "estats" ,aquest home parla en serio ? hi ha catalans que s'ho creuen ? Catalunya en pla igualitari a la mateixa reunió amb la provincia de Logroño, la de Murcia ,Santander ,Ceuta i Melilla etc ?per parlar del clavagueram de Ceuta?

#3 Pau, Reus, 02/06/2014 - 16:22

Pere, on és el fullet del federalisme?

torna a casa i deixa de fer el ridícul amb propostes que no engresquen a ningú

#2 ambaixadorCAT, UK, 02/06/2014 - 16:11

Pere, no et canses mai? No veus que ningú compra el teu federalisme?