Publicitat
Política · 3 de Juny de 2020. 08:48h.

Pérez de los Cobos demana un lloc burocràtic

Marlaska nomena un nou comandant per a Madrid

Pérez de los Cobos demana un lloc burocràtic

El coronel Diego Pérez dels Cobos ha sol·licitat una comissió de serveis a la Intervenció Central d'Armes i Explosius a Madrid, que li ha estat concedida, segons informa el Ministeri d'Interior.

D'altra banda, Interior acaba de nomenar el tinent coronel David Blanes González com a nou cap de la Comandància de la Guàrdia Civil a Madrid, dins el "nou impuls en la renovació dels comandaments operatius de les FCSE" donat pel seu titular, Fernando Grande -Marlaska.

El tinent coronel Blanes ha estat fins ara el cap de la Unitat Fiscal i Aeroportuària de la Comandància de Madrid. Ha exercit, entre altres destinacions, a la Comandància d'Àlaba, a la Unitat de Seguretat de la Casa del Rei i al Gabinet Tècnic de la Direcció General de la Guàrdia Civil.

És Graduat en Dret, Màster en Dret Públic i Estat autonòmic, Màster en Direcció i Gestió de la Seguretat, i Diplomat en Estat Major de les Forces Armades, entre d'altres titulacions.

La designació de el nou cap de la Comandància de la Guàrdia Civil de Madrid es produeix després dels nomenaments de tinent general Pablo Salas com director adjunt operatiu de la Guàrdia Civil i del tinent general Jesús Blázquez González com a cap del Comandament d'Operacions, números u i dos respectivament en l'escala operativa de l'Institut Armat.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 I'm really pissed of, Barcelona, 03/06/2020 - 17:58

Este lo deberían enviar a Venezuela donde los militares hacen todas las barbaridades que les da la gana y encima salen impunes de todo.

#3.1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 03/06/2020 - 23:45

La realidad siempre supera a la ficción. La realidad es que ha sido Venezuela la que ha enviado aquí al vicepresidente del gobierno español, a Alí Ababalós y las 40 maletas, a Zaparrastrero, etc. que hacen aquí todo tipo de barbaridades, como destituir a un coronel de la GC por no delinquir, y encima salen impunes de todo.

#2 Paco Aparicio , Barcelona, 03/06/2020 - 12:00

Yo sé de un destino que, aunque esté ocupado, está vacante y en el que lo haría muy bien: Presidente de la Generalidad.

#1 CIUTADANS, CATALUNYA, 03/06/2020 - 08:57

Enviad este inútil a picar piedra, ja ja ja!

estamos super orgullosos de ser los socios del PSOE junto a sus otros socios de ERC y BILDU-ETARRAS!