Publicitat
Política · 3 de Desembre de 2020. 11:37h.

Perilla la desescalada

El Govern decideix no passar al segon tram per l'empitjorament de les dades del covid

Perilla la desescalada

El Govern anunciarà que no es passarà al segon tram el proper dilluns, segons ha avançat TV3. A la reunió d'aquest dijous del comitè tècnic del Pla d'Emergències de Protecció Civil de Catalunya (Procicat) s'ha arribat a la conclusió que, amb les dades a la mà, no hi ha condicions per passar al segon tram de la desescalada.

Les dades publicades dijous indiquen que la velocitat de contagi es troba per sobre dels 0,9 punts, per sobre del llindar establert com a condició per passar al segon tram. En aquesta segona fase s'haurien permès desplaçaments intracomarcals i s'hauria ampliat l'aforaments de bars, restaurants i centres culturals un 50% i un 70%.

Aquesta decisió implica que hauran de passar 15 dies més fins que es torni a revisar si hi ha condicions per relaxar les restriccions sanitàries segons el pla establert.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Aclaración, Barcelona, 03/12/2020 - 13:39

Se han propuesto dejarnos en la miseria a todos y no pararán hasta que lo consigan. Lo que no se si saben es de donde van a salir los recursos para seguir sobrepagandoles a ellos.

#3 botifler1914, Waterpus, 03/12/2020 - 12:12

Sois una plaga... ayer eramos mejor que Madrid hoy retrasais las fases; eso si, despues de haber estado toda la semana haciendo publicidad encubierta para que la gente se vaya de puente el Jueves.
NO SABEIS NI PROHIBIR.

#2 Pan con tomate y jamón ibérico, El Trabuco catalán...!!, 03/12/2020 - 12:09

"Catalunya no avança...""El Govern decideix no passar al segon tram per l'empitjorament de les dades del covid"

"Aragonès es vanta d’anar tres cops més ràpid que Madrid” "El vicepresident assegura que Catalunya lluita millor contra el covid"

Entonces... ¿como queda la función de... el Trabuco catalán? Berlanga ha resucitado...

#1 Agustino, Barcelona , 03/12/2020 - 11:58

Me empieza a parecer todo un montaje-mentira institucional... Ahí lo dejo.