Publicitat
Política · 9 de Gener de 2012. 17:43h.

Perilla un altre aeroport

El Govern d'Extremadura negocia amb companyies aèries per intentar salvar l'aeroport de Badajoz

Perilla un altre aeroport

Imatge de l'aeroport de Badajoz

Extremadura intenta salvar del tancament l'aeroport de Badajoz. La Junta, segons informa en un comunicat, està duent a terme "les negociacions oportunes" amb diverses companyies aèries per garantir el servei de l'aeroport de Badajoz de cara al 2012.

La companyia Air Nostrum, que fins ara operava a Badajoz, no ha renovat el contracte de publicitat i promoció que tenia amb la Junta "perquè no ha pogut mantenir les condicions econòmiques i de serveis que s'establien en les clàusules del conveni vigent durant els dos darrers anys. Una situació que ha estat propiciada tant per la caiguda del nombre de passatgers com l'augment dels costos operatius".

El Govern extremeny admet que manté el pressupost per a l'aeroport i per això està intentant tancar un contracte amb alguna companyia que garanteixi la continuïtat de les instal·lacions de Badajoz. "Les negociacions amb les diferents companyies aèries s'estan seguint en la màxima discreció i sota la premissa de poder oferir els millors serveis i condicions per als extremenys", informen.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#5 Eduard, Barcelona, 09/01/2012 - 21:40

Podrien revitalitzar-lo creant turisme de subvencions: veniu que no fotreu ni brot, cobrareu subvencions que els altres us pagaran i a sobre podreu titllar d'egoïstes i garrepes els que us mantenen.

#4 Jaume, Navàs (El Bages), 09/01/2012 - 21:02

Perilla? A nosaltres no, els hi perilla a ells. Aquest aeroport no pertany al nostre àmbit cultural, nacional i lingüístic. Per tant, ja s'ho faran. Ja em sembla bé que doneu notícies internacionals. Però per al titular, us veig massa afectats, no ens perilla a nosaltres sinó a ells. Tranquils!

#4.1 Diderot, Gandesa, 09/01/2012 - 23:02

Tu molt dir que no ets Espanya però ben bé que els pagues la festa.

#3 Cornellanenc, Cornellà de Llobregat, 09/01/2012 - 18:38

La diferència entre Alguaire i aquests aeroport és que el primer, essent tots dos deficitaris, el primer el paguem nosaltres, els catalans, i el segon, també, no els extremenys. És a dir, una cosa és fer atzagaiades amb els diners propis i una altra amb els aliens
#3.1 pepe, andorra, 09/01/2012 - 19:06

me parece q estas confundido, estos aeropuertos los han pagado con su sudor y trabajo el conjunto de los ciudadanos españoles, catalanes y extremeños incluidos, q parece q en extremadura no paguen iva ni nada. Otra cosa es q gestionen los fondos con el culo, pero esa es otra cuestión.

#3.2 Cornellanenc, Cornellà de Llobregat, 09/01/2012 - 22:23

Resulta que els catalans aportem un 10% del PIB que no retorna a Catalunya, CAS ÚNIC AL MÓN (a Alemanya no passa del 3% i als EUA, Austràlia i el Canadà del 2%), uns 20.000 M €, mentre que Extremadura té un superhàbit del 17% del seu PIB, primera beneficiària a l'estat espanyol.

#3.3 Cornellanenc, Cornellà de Llobregat, 09/01/2012 - 22:26

Extremadura té un 26% de funcionaris, quasi el doble que la mitjana de la UE i més del triple que Catalunya (8%). Extremadura té una inversió per càpita superior a Catalunya en ensenyament i sanitat, p. ex. Hi ha "espanyols" de segona, que paguen i "espanyols", de primera que cobren.

#2 Pepito, bcn, 09/01/2012 - 18:20

Coño que lo subvencionen... ah que se ha acabao la pasta que tonto, se me había olvidao jajaja.