Publicitat
Política · 16 de Juny de 2011. 13:02h.

Persecució al diputat invident

Els indignats van seguir increpant a Llop inclús quan es trobava dins d'un taxi

El diputat invident de CiU, Josep Maria Llop, va ser assetjat i perseguit per indignats, tal i com mosotra el vídeo penjat a la xarxa. A Llop, que va acompanyat sempre d'un gos pigall, li preguntaven si "no tens fills?".

Inclús quan es trobava a l'interior d'un taxi, els indignats seguien increpant-lo. El mateix Llop,  en declaracions a la premsa, va explicar que "han estat moments de molta tensió" i que "ens han insultat". Fins i tot "han dit que ens matarien" o "s'han recordat de la mare".

Llop
Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#15 andreu, bcn, 17/06/2011 - 07:28

Ara hem de treure aquest "discapacitat" com a bandera? Està molt malament el q li van fer, però algu li posa cara al paralític que volien desnonar aquesta setmana i els veïns ho han impedit? I els milers de famílies sense cap ajut? I els milions de parats? Em feu fàstic els mitjans...

#15.1 Montse, Barcelona, 17/06/2011 - 08:24

Una injustícia no tapa una altre, Andreu.

Per què els indignats s'han esperat que el tripartit malmetés el futur de tota la nació per indignar-se?

Tota ma meva simpatia per les persones de les que parles, però fa sis mesos devien ser tots la mar de contents amb el que hi havia, oi?

#14 Estupefacto, Babilonia, 17/06/2011 - 04:28

El video hace justicia a la noticia, que habla del acoso y persecución del diputado invidente de CiU, Josep Maria Llop. Nada se menciona del intento de arrebatarle el perro lazarillo. Por lo demás, las imágenes dan la medida de la categoría humana, por no decir animal, de los acosadores.

#13 MAs RIC, hg, 16/06/2011 - 21:02

es reprobable algun comportamiento, pero ahi a la violencia!! no veis lo manipuladores que son los medios.
¿me tengo que creer que una masa quiere quitarle el perro a un ciego y no loconsigue, o que?
Vaya mierda de mundo

#13.1 Pocasoltes, Barcelona, 16/06/2011 - 23:17

Pues sí chico, el mundo que han dejado los de ICV es este, te guste o no te guste Los mismos que en la Huelga General se alinearon con los piquetes. Tampoco te crees que entraron en el Corte Ingles a robar?

#12 ULTIMO MOHICANO, PALS, 16/06/2011 - 19:55

Fa dies que no escric esperant una millora que no arriba, ara bé el que estem veient en aquestes darreres setmanes és esgarrifós. El tripartit ha robat i no se´l processa i, a més, tenim encara ara els comandaments socialistes instal.lats en molts càrrecs com si no hagués passat res. Neteja ja!

#11 INDIGNADO, BARCELONA, 16/06/2011 - 19:26

...eso es violencia, lo de ayer no lo es. Ademas no vi ningún parlamentario herido ni nada de eso que se vio con los acampados . O será que los que protestan pueden ser apaleados y detenidos y los que roban y juegan al monopoli con nuestras vidas no? quien es el ladrón y el violento?"