Publicitat
Política · 2 de Març de 2011. 19:30h.

'Pessebre' a Nova York

CiU convida a un grup de periodistes per reforçar la imatge d'alcaldable de Trias

'Pessebre' a Nova York

Trias, amb periodistes de mitjans de comunicació catalans, a Nova York

El candidat de CiU per Barcelona, Xavier Trias, es troba a Nova York en un viatge de quatre dies per transmetre imatge d'alcaldable abans de les eleccions del 22 de maig. La federació nacionalista ha pagat el viatge a un grup de periodistes que fan el seguiment de les activitats de Trias.

El polític convergent, en la primera jornada del viatge a Nova York i Boston, s'ha reunit amb el president de la New York City Housing Development Corporation (HDC), una societat civil nordamericana dedicada a la promoció d'habitatge social sota el model de charity.

El dirigent nacionalista ha presentat la seva proposta de Regeneració Urbana de Barcelona a la Columbia University. En aquesta mateixa universitat debatrà "els eixos de la proposta de transformació urbana que CiU es compromet a impulsar des de l'Ajuntament".

A Boston, el candidat convergent visitarà el Massachusetts Institute of Technoloy 8MIT), un centre de recerca en diversos projectes d'autosuficiència energètica que "CiU incorporarà al programa de govern de la ciutat". Abans de tornar cap a Barcelona, Trias presentarà a Harvard una ponència sobre el model sanitari català.

E-notícies no ha rebut la versió oficial del grup municipal de CiU a l'Ajuntament de Barcelona.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Ramon, Barcelona, 03/03/2011 - 17:37

Poques coses hi ha que facin treure més bromera per la boca als anticatalans, que el fet que el catalanisme polític passi de Puerto Hurraco i es projecti a les autèntiques capitals del món. Encara recordo la llaga a l'estómac que se'ls va fer quan el president americà va rebre Jordi Pujol.

#12 jajajajaaaa, barcelona, 03/03/2011 - 15:16

si sobretot a EEUU hi ha molta vivenda social,jajajajajaaaaa

#11 Jaume Ripoll, BCN, 03/03/2011 - 14:50

Em recorda aquell altre viatje d'en Cullell, tan kenedià ell. Prou!

#10 josep, Barcelona, 03/03/2011 - 13:27

HO TROBO FANTÀSTIC!
Però s'ha quedat curt. Amb tot el que va pillar el Millet per CIU des del Palau, hi podríem haver anat uns 10.000 catalans a Nova York pagant CIU!!

#9 Maria, Barcelona, 03/03/2011 - 12:10

Doncs a mi em sembla perfecte que anem a veure les coses que funcionen arreu del món. Em sembla que els queixen és perquè tenen una agenda més aviat limitada.