Publicitat

El president veu "gris" l'horitzó de la independència

Pessimisme de Torra

El president de la Generalitat, Quim Torra, en una entrevista a El món a RAC1, ha insistit en criticar el govern espanyol per no voler dialogar i per no haver fet "cap proposta", malgrat que ha repetit en nombroses ocasions que l'única proposta que acceptaria seria la d'un referèndum d'autodeterminació.

“Els únics que sempre posem una solució sobre la taula per resoldre el conflicte, som els independentistes", ha manifestat. "En aquest any i mig no he rebut ni una proposta concreta del que hauria de ser una resposta al conflicte català per part del govern espanyol. Ja no sé com arrencar-li a Pedro Sánchez, ha lamentat.

D'altra banda, ha reconegut que, pel que fa a l'independentisme, "l’horitzó és gris perquè els tres grups independentistes del Parlament no hem estat capaços, un mes després de sortir la sentència, d'aprovar un document que permetés exhibir unitat per posar-nos a treballar".

Finalment, preguntat per si hauria desallotjat la Plaça Universitat, ha considerat que "els acampats estaven protestant i s'ha de respectar el dret a protesta". "Va alterar l'economia productiva la protesta dels taxistes a la Gran Via? La vaga de controladors aeris? El problema real que altera l'economia productiva d'aquest país és el dèficit fiscal", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 ATL.LOTA, PINEDA, 22/11/2019 - 09:34

El problema real que altera l'economia productiva d'aquest país és el dèficit fiscal...
Se llama 3%, se llama pruces, se llama Joaquin, se llama insolaridad, se llamaba Trinidad. Compreu una illa i foteu al camp, i ens deixeu viure en pau, coi,

#7 ATL.LOTA, PINEDA, 22/11/2019 - 09:31

Apreta apreta... Heu fet més mal a Catalunya que ningu. Clar que no volen xerrar amb tu.LA CONSTITUCIO se respecta home.,Volem viure tranquils, i poder circular per Catalunya. Desitjo que mai tingueu la indepen, TOTS VOLEM SER LLIURES de les vostres deries..HEU FET MOLT DE MAL 3% I li vau fer demanar perdó,

#6 Tom, Barcelona, 21/11/2019 - 21:35

Y ese tipejo es presidente de la generalitat...es surrealista. Hay que vencer al nacionalismo ya. No hay otra.

#5 a por Puchi, Barcelona, 21/11/2019 - 15:34

Más que gris, "negro" diría yo. Ya se está tardando en decirles a todos los bobos que todavía cortan carreteras que el arroz ya se ha pasado. Que se mentalicen que su DNI siempre será español y que jamás llegarán a Itaca.

#4 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 21/11/2019 - 12:57

Ni Torra se baja del burro, ni el burro se baja de Torra.