Política · 19 de Maig de 2017. 14:48h.

Petons per la unitat d'Espanya

Albiol insta els catalans a besar-se “a favor de la convivència"

El president del Partit Popular Català Xavier Garcia Albiol ha iniciat la segona fase de la campanya "La Catalunya Valent" amb un vídeo penjat a xarxes socials en què anima els catalans a "ser protagonistes" i "donar-se un petó a favor de la convivència ". D'aquesta manera se suma a la imatge principal de la campanya presentada fa unes setmanes, "perquè volem que Catalunya segueixi formant part del gran projecte que és Espanya".
 
García Albiol convida a tots els catalans no independentistes a sumar-se a aquesta iniciativa i demostrar que volen seguir sentint-se catalans i espanyols amb naturalitat, "que independentment de ser d'esquerres o de dretes, estem a favor de la llibertat, la democràcia, la concòrdia i la convivència".

6 Comentaris

Publicitat
#6 Escèptic, Bcn, 19/05/2017 - 23:32

Menys petonets, i més finançament. I mà durissima contra la corrupció

#5 Carlí , Món exterior, 19/05/2017 - 20:24

M'imagino que, a hores d'ara, els estibadors de tota Espanya es deuen estar fotent unes morrejades de les de tornillo pensant en la morrejada que us vau fer amb els del petdegat a costa seva, o només va ser un piquito?

#4 Alejandro, Barcelona, 19/05/2017 - 19:50

Buena idea. Yo estoy dispuesto si me traen a Julia Robert o a Angelina Jolie.

#2 pepe.----, andorra, 19/05/2017 - 15:47

los besos peperos son como los q le dio Judas a Jesucristos, son besos de traidores a España y de financiadores del separatismo. Verguenza q financien la division entre españoles solo con el objetivo de mandar y gestionar el presupuesto para mangonear y regalar por ahi a las familias nobles de siempre. Como si algunos no tuvieramos memoria.

#1 Maulet, Barcelona, 19/05/2017 - 15:44

Vaya...

Incitando a la división , como siempre.

Los indepes tiene prohibidos los besos a favor de la convivencia !!!!