Publicitat

Camacho acusa Vidal-Quadras de "viure del passat"

Picabaralla al PPC

Camacho i Vidal-Quadras

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, en una entrevista a Periodista Digital, adverteix que "ens tindran radicalment al davant per tot el full de ruta i transició nacional i separatista que nosaltres creiem que és molt preocupant per a Catalunya".

Preguntada sobre per què no va exigir a CiU el bilingüisme escolar i l'eliminació de les multes lingüístiques als comerciants, respon que "era una negociació econòmica". Camacho defensa "una Catalunya constitucional, d'una Catalunya en llibertat, d'una Catalunya amb un model de bilingüisme i de trilingüisme integradors. I amb una Catalunya que formi part d'Espanya".

"Són línies vermelles fermes que formen part del nostre ADN, del nostre catalanisme constitucional, però també de la nostra manera de ser catalans i espanyols. Defensaré, per sobre de tot, el que crec i és que Catalunya és Espanya. La deriva independentista de CiU pot perjudicar moltíssim Catalunya. Els únics que podem garantir l'estabilitat constitucional som el PP", afegeix.

Camacho indica que "m'he proposat que el PP sigui un partit de govern real a Catalunya, i deixem de ser residuals. Per això no podem aïllar-nos, sinó traslladar un missatge de moderació, de defensa d'una Catalunya constitucional i d'un partit responsable".

Sobre Vidal-Quadras, recorda que "la presidenta del PP de Catalunya sóc jo. Vidal-Quadras va fer la seva política i ara ens toca a altres, i a més bon resultat històric que altres van tenir amb anterioritat. No hi ha res més a dir. S'ha de viure la història en el present i no seguir vivint permanentment del passat".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#10 sulfuro sulfuro, Barcelona, 25/02/2012 - 09:08

El Partido Popular es un as a la hora de despilfarrar su capital humano.
Casos como los de Vidal Cuadras y Pizarro son una escandalosa demostración de sus cortas miras

#8 Trinity, BCN, 24/02/2012 - 12:05

interessant la foto de la Camacho abans d'operar-se. La resta más de lo mismo...

#7 Hugo poemas, http://tusfrasesypoemas.com/, 24/02/2012 - 11:09

Hola, me parece muy interesante la propuesta de camacho, Cataluña debe integrarse a España, tanto españoles como catalanes deben respetarse...

#6 quimica explosiva, Constantí, 24/02/2012 - 10:53

Què passa quan es barregen salfumant i àcid sulfúric? Tant li fot. L'únic que importa és: no ingerir. no tocar. no inhalar. Contemplar l'espectacle a una distància prudencial.

#5 jajjajaaaaaa, barceloan, 24/02/2012 - 09:37

Alicia ? uhmmmmmmmmmmm catalanisme constitucional ? osti viva el vino