Publicitat
Política · 23 de Juliol de 2009. 11:14h.

Picabaralla entre columnistes de l'Avui

Salvador Sostres acusa Saül Gordillo de cobrar de Puigcercós

Picabaralla entre columnistes de l'Avui

Saül Gordillo

L'article que el director de l'Agència Catalana de Notícies, Saül Gordillo, va escriure a l'Avui, titulat 'Catalanisme vist per un extraterrestre', no ha agradat a Salvador Sostres. L'escriptori i columnista del mateix mitjà, en un article d'opinió a l'esmentat diari, acusa Gordillo d'estar "col·locat" per Puigcercós, de "cobrar del govern en tant que és el director de l'ACN", i li retreu que faci "propaganda sense participar els lectors de la seva compensació salarial".

És per aquest motiu que Sostres considera que Gordillo hauria d'haver titulat el seu article "Catalanisme vist per un empleat", i "així cadascú escriurà per fi des del pla moral que li pertoca".  "Gordillo no és més que un pobre pedant obvi i matusser, sense estil ni gràcia. Un de tants saltataulells que ronden els partits menors per arrambar quan arribi l'hora", afirma.

L'escriptor acusa el director de l'ACN de "cobrar i tocar el timbal", i de sentir "nostàlgia de Manolo el del Bombo, que com a mínim ho feia per amor i gratis. Tothom té un preu, és veritat. No siguem ingenus. Però cal denunciar aquestes caderneres funcionàries perquè rebenten el mercat venent-se tan barates".

"Dijous passat féu 8 anys que tinc l'honor d'escriure aquesta columna i els puc assegurar que la llibertat té un preu increïblement més alt que la quincalla a canvi de la qual els Gordillo i companyia es posen a piular", conclou.

Publicitat
Publicitat

49 Comentaris

Publicitat
#49 joan, barcelona, 24/07/2009 - 16:36

semble que els mes tontos del curs varen fer un col-lectiu i vareu ingresar en grup a erc.

#48 albert, mataró, 24/07/2009 - 14:35

Saül nano, fet-t'ho mirar: te les donaves de gran independentista però des que Erc t'ha col.locat només fas que llepar el cul als espanyolistes del PSC i estàs entregat cos i ànima al teu govern el desastre de tripartit. quina vergonya!

#47 papet, barna, 24/07/2009 - 14:29

aiii Saül, mirant els comentaris es veu que no tens gaires amics...o els que tenies els has perdut?! així els passa als pilotes i trahidors...la gent no els perdona ni oblida...

#46 Amigdalina, Collderiu, 24/07/2009 - 12:24

Pobre xicotet, aquest Gordillo, no pot estar a l'alçada perquè d\'allà on no n\'hi ha no en raja. Nano, si ensabones i llepes culs només acabes sent un bon ensabonador i un bon llepaculs, mai un bon periodista. D'on no n'hi ha, no en raja.

#45 Toni, Barcelona, 24/07/2009 - 12:17

Els que agraeixen la feina d´en sostres són els socialistes i erc: quinquis, xarnegos, sociates, fillsdep...etc són el millor argumentari contra una ciu sense nord ni saber fer. I així els va : pp supera ciu als barris pijos de bcn. Un gran escriptor si!