Publicitat
Política · 12 d'Abril de 2013. 12:43h.

Picabaralla entre Josep Rull i Gemma Galdón per Oriol Pujol

El dirigent de CDC considera "lamentable" el discurs de la professora

Picabaralla entre Josep Rull i Gemma Galdón per Oriol Pujol

Galdón i Rull

El diputat i secretari d’organització de CiU Josep Rull i la professora de Ciències Polítiques Gemma Galdón van viure ahir un enfrontament al plató del programa “La Rambla” de BTV quan opinaven sobre el tema dels desnonaments.

Rull ha acceptat que “davant el problema dels desnonaments els partits polítics, inclòs el meu, no hem sabut actuar amb prou rapidesa i diligència”. Galdón li ha retret que “CiU sempre ha vetat qualsevol iniciativa en aquest sentit”, i el diputat convergent li ha contestat que “la llei de l’habitatge del tripartit va ser el que va enfonsar l’Agència Catalana de l’Habitatge, i aquest és el gran drama de fons”.

La discussió ha seguit fins que Galdón ha parlat del cas Oriol Pujol i de les gravacions que s’han fet públiques, i Rull l’ha acusat de jutjar-lo quan encara no hi ha hagut un judici. El dirigent de CDC ha preguntat "què és això?" i ha considerat que el discurs de Galdón és "absolutament lamentable".

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#22 Indivil, Lleida, 13/04/2013 - 20:14

Aquesta Gemma Galdon és una maleducada i una demagoga. Quan veig que està en un debat canvio d?emissora per no escoltar-la. Té una fòbia malaltissa a Convergència quan son els seus amics del tripartit els culpables de tota la situació que viu avui Catalunya.

#22.1 pep, manresa, 13/04/2013 - 23:31

cert, Pujol és del Tripartit, Millet és del Tripartit, Alavedra és del Tripartit i Prenafeta és del Tripartit... ah, i els set fills de Pujol, més la del monyo, també són tots del Tripartit... és més, els 13 paradisos fiscals on hi ha tot allò que ara no quadra, també són països del Tripartit.

#21 Guillem, Barcelona, 13/04/2013 - 04:17

¡Sou patètics! Aquest pais va com va per gent com vosaltres. Critiqueu la Galdon, deslegitimeu el seu titol. Esteu deslegitimant els vostres propis estudis ( Si es que sou universitaris. No posava la ma al foc). ¿tractar algu d'objece? Com us atreviu, degenerats.

#20 Bernat, Barcelona, 13/04/2013 - 01:29

La Galdón defensora de la justícia social? I crítica amb la corrupció? Que li preguntin quan va treballar de becària a l'Escola de Policia de Catalunya, qui la va col.locar i el sou que cobrava que no cobraran mai la majoria de funcionaris de Catalunya. Potser perquè Interior depenia d'Iniciativa?

#19 Barcelona, Barcelona, 13/04/2013 - 00:09

Na Gemma ha deixat a en Rull de CiU amb el cul en l?aire, se la menjat amb tot el que l?ha dit, lo que passa és que la prepotència masclista d?alguns, no suporten una dona valenta i que no es calla.

#19.1 jo, berga, 13/04/2013 - 18:44

aquesta galdon es una follonera que nomes busca brega i es declara antisistema i desprès dona cursos a la policia

#18 Kropotkin, Vic, 12/04/2013 - 23:32

Muy bien Gemma, caña a los corruptos catalanistas....OH WAIT, pero esta no es la que hizo despedir al chofer de Intereconomia por llevar la bandera de españa....maldita separatista, por tu culpa a partir de ahora el Ribera tendra q ir al Gato al Agua en metro....juas, juas