Publicitat
Política · 14 de Juny de 2017. 13:05h.

Picabaralla entre Puigdemont i Albiol

El president li retreu que "apel·li al cosí de Zumosol" i el del PPC el tracta de "covard" i de "piròman"

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el líder del PPC, Xavier García Albiol, han protagonitzat una picabaralla durant la sessió de control al Parlament.

Albiol ha aprofitat la seva pregunta per qualificar d'"irresponsable" i de "covard" al president per evitar dir en seu parlamentària que la licitació d'urnes per la Generalitat és per al referèndum.

El líder del PPC ha dit que "aquest referèndum, que no es celebrarà, és patètic però també representa una perversió de la democràcia" i ha afegit que "vostè, al costat del senyor Junqueras, s'han convertit en uns piròmans de la política".

Puigdemont li ha replicat que "és molt fàcil ser valent quan tens al cosí de Zumosol de les clavegueres de l'Estat". "La valentia és, sabent que et cauran tot tipus de crítiques, que una persona com Pep Guardiola s'avingui a fer un acte de dignitat democràtica".

Finalment, ha dit que "cal ser molt valent per plantar-se davant aquesta potència... i continuar fidels al mandat del poble de Catalunya". "I sí, hi haurà urnes, com tots els referèndums", ha reblat.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#3 M, Sabadell, 14/06/2017 - 18:25

Alguien, que presume y promete mucho, ¿¿¿a firmado alguna cosa????

#2 Galba, Bcn, 14/06/2017 - 18:24

Molt retòric senyor Puigedemont: ja han trobat a algun babau que volgui firmar la compra de las famosas urnas? Perquè vostes, res de res.

#1 botifler1914, SSinitaca, 14/06/2017 - 14:10

No, si la cara de héroe ya la tiene, no entiendo muy bien a que viene lo de Guardiola pero bueno, el primo de Zumosol tiene para los dos.

#1.1 Karhu, Bcn, 14/06/2017 - 14:41

Te lo explico, dice que: valentia no es tener los huebos porque tienes todas las cloacas que vosotros mismos habeis afirmado controlar a sus espaldas, si no que sabiendo que se lo van a comer a soltar mierda, tener los huebos de dar la cara, cuando no tiene ninguna necesidad de hacerlo. Lo entiendes ya? Puedo explicartelo mejor

#1.2 Piticly66, Igualada, 14/06/2017 - 15:09

Si Karhu. después de tu explicación sobre los hueBos me quedan claras muchas cosas, que ya las intuía perooo ..Gracias, en ocasiones veo hueBos ..