Publicitat
Política · 7 de Gener de 2013. 22:57h.

Picabaralles pels despatxos

La distribució dels espais al Parlament provoca tensions entre els partits

Picabaralles pels despatxos

Santi Rodríguez, durant el programa

El portaveu adjunt del PPC al Parlament, Santi Rodríguez, ha assenyalat durant el programa Olla de grills de Televisió de Badalona que hi ha "picabaralles pels despatxos" del Parlament entre els diferents partits.

Rodríguez ha indicat que "és la picabaralla normal quan hi ha canvis en un lloc, i hi ha uns espais físics i s'han de distribuir els diputats, els grups parlamentaris i els equips dels grups parlamentaris".

El diputat del PPC ha explicat que "em consta que hi ha problemes per acabar-ho d'encaixar, especialment a l'àrea esquerra".

El dirigent popular ha remarcat que els 69 diputats de CiU i el PPC ocupen els despatxos de l'ala dreta del Parlament, mentre que la resta de formacions -un total de 66 diputats- s'han de repartir l'altra banda.

"ERC, PSC, ICV-EUiA, C's i CUP van tots a l'ala esquerra. Quin és el problema? -ha seguit- que aquí hi ha cinc grups parlamentaris i hi ha personal administratiu, personal assessor i personal de premsa de cadascun dels cinc grups parlamentaris que també ha d'encabir-se en aquest espai".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 spanish, Madrid, 08/01/2013 - 16:00

vaja quina feinada que tenen no ?

#3 JdB, La Selva.GI, 08/01/2013 - 12:18

Aquest tio sempre està emprenyat, hi ho entenc perfectament, veu el seu final polític molt aprop.

#2 Pep, 08018BCN, 08/01/2013 - 10:53

Mentre no acabin a cops de puny com ja ha passat en alguna república de la Federació Russa...

#1 Johan, Sants, 08/01/2013 - 00:01

pero si hi ha lloc de sobres per a tants pocs pencaires...a mes a mes els del ppc i ciutadAnos podeu anar al subsol quicir a les clavegueres pq us hi trobareu com a casa...entiendes? i segur que hi trobareu a en montilla amb una llanterna estudiant per treures el BUP jajaja treballeu una mica ans..