Publicitat
Política · 4 de Juny de 2019. 17:35h.

Picada d'ullet de Colau a Maragall

L'alcaldessa en funcions torna a posar la pancarta de "llibertat presos polítics"

Picada d'ullet de Colau a Maragall

La junta de portaveus municipals al districte de Gràcia de Barcelona, amb el vot contrari dels consellers de Ciutadans, PP i l'abstenció del grup socialista ha decidit aquest dimarts tornar a penjar al balcó de l'edifici municipal la pancarta de "llibertat presos polítics" amb el llaç groc.

El cartell es va retirar per tal de complir amb l'ordre de la Junta Electoral Provincial, que havia instat a l'equip municipal a retirar el llaç groc i els elements partidistes en un termini de 12 hores, el passat 14 de març.

L'òrgan d'administració electoral argumentava que "els llaços grocs i altres símbols vulneren de manera flagrant la neutralitat" del consistori. "S'han d'abstenir de col·locar en edificis públics i altres llocs de titularitat pública símbols que puguin considerar partidistes, i han de retirar els que s'haguessin col·locat abans de la convocatòria electoral", va assenyalar la Junta Electoral.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona, 05/06/2019 - 08:13

no hay que olvidar que a ésta la auparon a la alcaldía la ultraderecha catalanista con su abstención a pesar de tener mayoría suficiente para hacerse con el cargo, seguramente para no quemarse prematuramente y allanar el camino en las siguientes municipales, como así ha sido, así que ahora debe mostrarles agradecimiento y servilismo

#3 Sergi, Barcelona, 05/06/2019 - 01:09

Abstenció del PSC,no és d´estranyar!!! Pel que fa al llaç una vergonya, els deixa l´electricitat cada dilluns quan es reuneixen a la plaça Rius i Taulet (O Vila de Gràcia) els independentistes. Per cert, durant tota la campanya electoral un centre cívic del mateix barri i de l´Ajuntament(La violeta)ha tingut el llaç penjat i en proporcions gr

#2 aribau-entença, Barcelona, 04/06/2019 - 18:04

Pero que falsa llega a ser esa mujer. ¿Lo próximo que será, una velada intima con el abuelo y con la ropa interior amarilla ?

#2.1 Nudistes per la independència, L´Escala de Les Anxoves, 04/06/2019 - 19:27

Roba interior? Quin disbarat!

#1 FERRANOT, BARCELONA, 04/06/2019 - 17:43

No sé qué es más indignante: que los acólitos de la Colau voten que sí, o que representantes del PSC se abstengan. Y luego mendigarán el apoyo de ciudadanos. Que no son presos políticos, sino políticos presos.