Publicitat
Política · 25 de Març de 2021. 10:24h.

Pífia dels Mossos

L''acusada d'incendiar la furgoneta de la Urbana queda en llibertat per una prova concloent després de passar-se vint dies a la presó

Pífia dels Mossos

Sara Casiccia, torinesa de 35 anys resident a Barcelona, ha quedat en llibertat després d'haver estat tres setmanes a la presó acusada de ser la persona que va tirar líquid inflamable a la furgoneta de la Guàrdia Urbana durant les protestes violentes per l'empresonament de Pablo Hasel.

La seva defensa ha presentat una prova pericial antropomètrica que conclou que la persona que va tirar líquid inflamable a la furgoneta no és ella. Davant aquesta prova la jutgessa ha decretat la llibertat de la jove italiana, que haurà de comparèixer cada 15 dies davant l'autoritat judicial.

Els Mossos, en el seu moment, havien apuntat que "de l'anàlisi de les imatges es desprèn que S.C. seria la persona que va ruixar la furgoneta de la Guàrdia Urbana amb algun tipus de líquid accelerant".

La defensa de Casiccia ha argumentat que els Mossos van realitzar una "identificació clarament errònia" després d'aportar l'esmentada prova pericial antropomètrica. El perit Francisco Menen sosté que la policia catalana "confon flagrantment a la veritable subjecte incendiària amb la senyora Casiccia", perquè no guarden "cap relació una amb l'altra".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#3 Argonautag, Argos, 25/03/2021 - 13:42

Los operativos policiales en estos casos deberían encaminarse a realizar el mayor número de detenciones IN SITU, pillándolos con las manos en la masa. Eso en el caso de que realmente quieran combatirse, claro.

#2 A.Bcn, Barcelona, 25/03/2021 - 12:35

Y qué más da. Todos los pijoflautas son intercambiables y algo habrá hecho la pájara esa.

#2.1 Julio, Rosas, 25/03/2021 - 12:58

Algo habrá hecho si tiene que comparecer cada 15 días ante Justicia.

#2.2 Marcial, Santa Coloma, 25/03/2021 - 13:31

Ni se distinguen entre ellos, las mismas camisetas, las pintas patibularias, su apego a los contenedores, tanto da.

#1 Eduard R, BCN, 25/03/2021 - 10:52

Alguna responsabilitat a la Conselleria d'interior?