Publicitat
Política · 13 de Maig de 2021. 08:50h.

'Pijeria' d'esquerres

Canvi de look després de deixar la política

'Pijeria' d'esquerres

L'exvicepresident Pablo Iglesias ha canviat de 'look' una setmana després de deixar la política després de la desfeta electoral a les eleccions a la Comunitat de Madrid. Iglesias s'ha tallat la cua i ha reaparegut en una fotografia amb el cabell curt, llegint un llibre al sol.

L'exlíder de Podem no és el primer que canvia d'imatge després de deixar la política. Ja ho va fer l'exdiputada de la CUP, Anna Gabriel, quan va decidir marxar a Suïssa per eludir la causa que tenia oberta al Tribunal Suprem.

Gabriel va aparèixer en una entrevista al mitjà suís RTS el febrer del 2018 amb una nova imatge allunyada de la que lluïa al Parlament, sense el seu ja conegut serrell tallat en línia recta ni cap de les seves samarretes reivindicatives habituals.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#17 Juli Loras, Tortosa, 15/05/2021 - 17:58

I?

#16 JOSEP EL AVI DE CARDEDEU , ADEU PER SEMPRE PABLO IGLESIAS, 13/05/2021 - 19:32

Pablo Iglesias al igual SANSON ,, a perdido LA FORÇA al cortarse la Melena ja ja ¿ POR QUÈ BO SE LO CORTARIA ANTES ? creo a defraudado a muchos de los sullos con este corte . Los a tenido engañados hasta haora IGLESIAS Queria quitar AYUSO y a sido ella quien lo a sacado de la Politica .

#15 Capit@n España, Purgandus populus!!, 13/05/2021 - 18:34

Quan més aspecte perroflautic tenen és perque més oculten que no son d'esquerres. Recordem aquell Rodrigo Lanza net d'un general de Pinochet. O el Jaume Asens criat a la Bonanova. O el Rafael Ribo quan anava disfressat de Trostky.

Foto: Pablito preparat per canviar el kalimotxo pel scotch single malt...hehehehe

#14 Nudistes per la independència, L´Escala de Les Anxoves, 13/05/2021 - 15:14

Doncs us puc garantir que jo no he canviat d´imatge des del primer dia de vida! Dempeus! En pilotes! Seguim!

#13 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 13/05/2021 - 13:46

Los hippies de los 80 son lo que ahora están en los consejos de administración de las empresas del IBEX 35, je, je, je. Pablo Iglesias, que de tonto no tiene nada, está allanando el camino, o alguien cree que va a volver a ser un don nadie en su puesto de profesor. Quizá, dentro de algunos años, le pase como a Jorge Verstrynge (a la inversa)