Publicitat
Política · 1 de Febrer de 2010. 17:38h.

Pinça de CiU i ERC contra Laporta

Les dues formacions dubten de les proclames del president del Barça

Pinça de CiU i ERC contra Laporta

Laporta, durant la manifestació de l'11 de setembre

Malgrat que a Joan Laporta l'han festejat tant des de CiU com des d'Esquerra, l'escepticisme creix en les dues formacions a mesura que l'encara president del Barça va accentuant el seu perfil polític i ja parla sense embuts de crear el seu propi partit i de voler ser president de la Generalitat.

El secretari general adjunt de CDC, Felip Puig, ha dit que no li preocupa l'aventura política del president del FC Barcelona, Joan Laporta, de qui ha dit que cada vegada veu "menys focus i menys seriositat". Convergència parlarà sobre Laporta, ha apuntat, quan aquest deixi el món de l'esport i passi de les declaracions d'intencions a donar fórmula i forma al seu projecte polític.

Per la seva part, el president d'Esquerra, Joan Puigcercós, ha deixat clar, en una entrevista a Els matins de TV3 que “la gestió de Joan Laporta ha estat exitosa al Barça, però això no sé si és extrapolable a la política. Molts directius de futbol han passat a la política i no han triomfat”.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Marga, Bcn, 02/02/2010 - 19:48

Las próximas autonómicas van a ser divertidas y me voy a reir a gusto ... Montón de nacionalistas a la greña y hechándole la culpa de todo a España ... Esto va a ser impagable ...

#4 Agustí, Igualada, 01/02/2010 - 20:20

Tenen raó. La política no es fa amb proclames. requereix una tasca continuadade pensament i de comunicació de continguts.La gestió amb força diners i credits, vigilàncies a persones i altres històries no és un bon currum.

#3 Maria, BCN, 01/02/2010 - 19:43

Catalunya es quelcom masa seriós, per tal que personatges que paguen la querida des del club, que no saben perque serveix el champagne, que menteixen compulsivament i un llarg etc ..., facin el que facin els prestem atenció. Laporta, ja no enganyes mes.

#2 joan, manresa, 01/02/2010 - 18:43

Continua la tertulia al Casal.--No tenim temps ni per la partideta.--Senyors no cal fer cap pinça,la gent no vota aiguabarrejos,ni vota ombrasni curts de calçes.El Sr.Carretero no l'acertada,la gent está ya molt escaldada i dirá prou.Anirán al vot uti

#1 homenot, girona, 01/02/2010 - 18:42

Algú em podria explicar quin dia exactament erc ha festejat Laporta??Vull recordar que el famos dia de les torxes hi era com a convidat.