Publicitat

Castells només té "sensacions" en la primera trobada amb Salgado pel finançament

Les negociacions sobre el finançament de Catalunya segueixen sense avançar, i el conseller d'Economia, Antoni Castells, no ha aconseguit resultats concrets -de fet, ha parlat de simples "sensacions"- en la reunió que ha mantingut aquest dijous a Madrid amb la vicepresidència segona i ministra d'Economia del govern espanyol, Elena Salgado que, segons sembla, manté l'última oferta feta per Pedro Solbes, que va ser rebutjada per la Generalitat, encara que Castells espera que aquesta oferta sigui augmentada.

El conseller Castells, que s'ha reunit durant dues hores amb Salgado, ha explicat que han parlat sobre els temes que bloquejaven el model de finançament sense arribar a cap acord. "S'han obert vies d'avenç que han de permetre treballar i fer-ho ràpid", ha dit.

Malgrat tot, Antoni Castells s'ha mostrat escèptic respecte la trobada i no ha volgut valorar el resultat. "El que compten són els fets i en parlarem quan es produeixin", ha insistit. Amb tot, el conseller ha remarcat que "hi ha bones intencions, tot i que avui no han pogut tancar el model de finançament".

El conseller ha evitat pronunciar-se sobre les "aparents contradiccions" entre els dos vicepresidents, Salgado i Chaves, si bé ha afirmat que caldrà una xifra major que els 8.000 milions d'euros que ofereix el govern espanyol per a tots els territoris estatals. Tots dos s'han emplaçat a mantenir nous contactes en breu.

Els membres del Govern de Catalunya fan un brindis durant la celebració de Sant Jordi
Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 luis, barcelona, 24/04/2009 - 10:02

(166.900 parados más que en el trimestre anterior)

#7 papitu, Rubi, 24/04/2009 - 00:13

Ridao: cada dia més per terra. Finançament: nul. Tot és res... Ni tan sols el CAT a la matrícula del cotxe. Aquesta gent són inútils de debò.

#6 luis, barcelona, 23/04/2009 - 23:00

TOTS els de la foto remenan les cireres dels nostres diners
i lo que es pitjor, les cireres de les nostres aspiracions
QUINA TRISTOR

#5 Lolita, bna, 23/04/2009 - 22:55

Aquesta afoto reflexa la garruleria que volta avui per aquest pais, que tenia prestigi. Al veure aixó qualsevol queda esborrronat. Quan acabarà aquest mal somni?

#4 Francesca, Barcelona, 23/04/2009 - 22:45

ERC h de sortir d'immediat del govern... Eleccions anticipades ja!!