Política · 28 de Novembre de 2018. 21:28h.

Piqué adverteix que van a pel Rei

Aznar: "L'ordre constitucional s'ha de respectar"

L'exministre d'Afers Exteriors, Josep Piqué, ha advertit que els que ataquen la monarquia ho fan perquè aquesta és la "columna vertebral" de la Constitució i les institucions.

"Quan s'ataca la monarquia s'està atacant precisament la columna vertebral de la nostra arquitectura institucional, que és la Constitució. I no és un capritx, no és intranscendent que això es produeixi en aquests termes" ha avisat Piqué durant la presentació del llibre de José María Aznar 'El futuro es hoy' a Barcelona.

L'expresident del Govern espanyol, José María Aznar, en la mateixa línia, ha recalcat la importància de la institució com a garant de l'ordre constitucional. "És el pilar, ja que tot el que ha passat a Espanya els últims quaranta anys és inexplicable sense l'empara de la Corona. La corona és una de les grans garanties i bases de l'ordre constitucional, per això és tan important no trencar aquests pilars" ha manifestat Aznar durant la seva intervenció.

"S'ha de saber que els sentiments no generen drets, que les lleis estan per respectar-les, que l'ordre constitucional s'ha de respectar i que si es trenca la llei, l'Estat de Dret, l'ordre constitucional i es desafia l'estabilitat d'Espanya el restabliment de l'ordre constitucional és la nostra primera obligació" ha manifestat l'expresident del Govern espanyol.

L'exministre d'Exteriors, Josep Piqué amb l'exdelegat del Govern espanyol Enric Millo
Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 FRAN BCN, Bcn, 28/11/2018 - 22:58

O sigui que no val la pena fer res ja que tot seguirà igual i res no canviarà...

#2 ESTA BASTANT CLAR, Barcelona, 28/11/2018 - 22:31

Sense enemic, QUE SON ?

La mateixa historia REPETIDA
- MANTENIR sempre un enemic
- MATENIR el victimisme
- res de tornar a normalizar la societat
- i a esperar que algun dia PETI

"LA QUE SE AVECINA"

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 28/11/2018 - 22:19

Piqué es el primero al que se lo escucho decir públicamente, pero cualquiera con dos dedos de frente hace ya tiempo que se habrá dado cuenta de eso. Las reuniones entre Ciniqueras e Iglesias no eran para ver Gran hermano en casa de Roures.