Política · 17 d'Abril de 2009. 09:49h.

"Piqué s'avergonyia del que era el PPC"

Un expresident de NNGG diu que si torna a CiU "no lo echaremos de menos"

"Piqué s'avergonyia del que era el PPC"

Parry, en una imatge d'arxiu

L'expresident de NNGG, Carlos Parry, ha comentat en el seu bloc les informacions que apropen a l'expresident del PPC, Josep Piqué, a la Casa Gran de CiU. "Josep Piqué sembla ser que torna allà d'on mai s'havia d'haver anat, però que els seus anhels de poder li van fer abandonar", considera Parry, a més de recordar que l'ara president de Vueling "va intentar canviar el PPC per a convertir-nos en un partit amic i que no molestés als nacionalistes, però no ho va aconseguir".

L'exdirigent de NNGG, que apunta que Piqué es "va marxar per la porta d'enrere", reconeix que la hipotètica integració de l'exministre d'Aznar a la Casa Gran "no m'estranyaria gens" i assenyala que "mai va sentir seu el PPC". "A Piqué se li notava el rebuig que tenia cap al partit", denuncia.

"En certa manera crec que s'avergonyia del que era el PPC i els seus afiliats", afegeix, a més d'establir un símil futbolístic i acusar a Piqué de "no identificar-se amb els colors". "Alguns no el trobarem a faltar. Sort i que et vagi bonic", sentencia.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 xavi, bcn, 18/04/2009 - 19:11

pues si, era demasiado señor , demócrata y catalán como para estar en ese partido. Ha sido y será uno de los unicos señores que ha habido en el PPC. Visca la Terra!

#14 kim, hospi, 18/04/2009 - 10:17

El piqué no pegaba en el PP, massa educat, i massa poc espanyolista. Aixo no escapaba a ningú. De fet tothom ens ho habiem rumiat alguna vegada.

#13 DLM, Barcelona, 18/04/2009 - 07:30

Desde la decisión de Aznar de defenestrar a Vidal Cuadra de la dirección del PP de Catalunya, vamos de mal en peor. La última ha sido la decisión de apartar a Sirera y colocar a Sánchez Camacho, cuando el equipo de Sirera enpezaba a remontar. Así nos va

#12 Parrita, El Prat, 17/04/2009 - 22:25

carlos tiene toda la razón, la verad es que no sé que hacía piqué en el PP hasta en los acots del partido era abucheado por hablar catalán en vez de castellano, no pegaba ni con cola.

#11 Damian, Aqui, 17/04/2009 - 17:18

A joan de BCN se el olvidó incluir a ETA entre los independistas, por lo que en realidad entre los dos bloques que dices, es entre estos entre los que hay realmente que elegir. Ahora están completos los 2 bloques.