Publicitat
Política · 15 de Setembre de 2021. 14:21h.

Plaça Sant Jaume blindada

Els Mossos impedeixen el pas fins i tot a turistes

Plaça Sant Jaume blindada

Els Mossos d’Esquadra han blindat la plaça Sant Jaume amb motiu de la mesa de negociació entre els governs espanyol i català que s’ha d’iniciar a les 15 hores. A hores d’ara ni tan sols els turistes tenen accés a la plaça, mentre que la cua de periodistes que volen acreditar-se és interminable.

Pere Aragonès i Pedro Sánchez es reuniran a la Sala dels Diputats del Palau, en una sessió de treball per “situar els objectius i la metodologia de la taula per a la resolució del conflicte polític”, segons informa el Govern.

La reunió arriba després del enfrontament viscut ahir entre ERC i Junts durant la reunió de l’Executiu, que va provocar que la mateixa s’aturés. Junts ha quedat, de moment, fora de la mesa, i això provocarà que el govern espanyol vagi amb set representants mentre que el govern català només en presentarà tres.

22909-a.jpg

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Neferu, Barcelona, 15/09/2021 - 16:33

Por muy blindado que esté el recinto ya veremos a dónde terminan las vayas metálicas cuando lleguen a la plaza los bárbaros lazis del noreste de la península ibérica a las 18,30. Ya veremos, porque lo de apreteu, apreteu, feu bé de apretar , lo lo hacen muy bien. Se les nota que tienen mucha práctica.

#1 Torrado, Barcelona, 15/09/2021 - 15:16

"Apreteu, apreteu !!!" si tots apreteu no hi haurà valla que es resisteixi.