Publicitat
Política · 17 de Gener de 2023. 19:56h.

Plaja discrepa de Basté

El Govern troba excessiu aplicar el 155 per la polèmica de l'avortament

Plaja discrepa de Basté

La portaveu de Govern, Patrícia Plaja, s’ha desmarcat del periodista Jordi Basté, presentador del programa matinal de Rac1, quan un periodista li ha preguntat en la roda de premsa posterior a la reunió setmanal del Consell Executiu.

Basté ha equiparat la polèmica a Castella i Lleó amb la declaració unilateral d’independència pel Parlament de Catalunya el 2017.

En el seu programa de dilluns va afirmar que “si allò del Parlament de Catalunya els va semblar intolerable, esperem que això del Parlament de Castella i Lleó els sembli intolerable sino també el que és, perillós", va concloure el presentador.

"Ara, després de llegir el requeriment del govern d'Espanya, espero que hi hagi tant valor d'aplicar el 155 com va passar a Catalunya", va afegir.

Plaja, en canvi, s’ha desmarcat de la mesura i ha manifestat que “segurament hi ha altres recursos”. La conferència de premsa ha girat, bàsicament, sobre els Pressupostos de la Generalitat i la cimera hispano-francesa en la que el president, Pere Aragonès, tindrà un paper secundari.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Chris, Lleide (RIP Cromañonie), 19/01/2023 - 15:06

Basté es indigno,lo debe saber hasta su família

#4 manu, bouboule, 17/01/2023 - 21:13

Patrícia Plaja, He mirado la constitución, artículo 155 Hacer una ecografía o dejar que la madre oiga al feto, no afecta a la integridad del territorio, Patrícia Plaja tu nivel es muy bajo si comparas una ecografía,a una declaración de república catalana La Constitución se fundamenta en la indisoluble unidad de la Nación Española,

#3 Peitu, Barcelona, 17/01/2023 - 20:54

I que pots esperar d'ERC que el seu periodista de capçalera es en Saul Gordillo,? Rea de res, són el pitjor que ha passat i tenim a Catalunya

#2 Barretina a rosca, Black hole, 17/01/2023 - 20:37

No pidas cosas que se puedan cumplir. Estoy seguro que a cualquier CC AA le aplican el 155 y puede que al día siguiente no se presente un solo funcionario a su puesto de trabajo, aquí fueron todos con el rabo entre las patas a trabajar con el pañal puesto y los altos cargos colaboración total . Un sol poble de bocachanclas y cobardes.

Jajaja.

#1 dededavis, Pamplona, 17/01/2023 - 20:12

O son ustedes imbeciles o creen que somos los demás. El gobierno se tiene que atener a la ley y no andar con tonterías, porque en ultima instancia a quien habría de aplicar el 155 es a vosotros.