Publicitat
Política · 29 de Maig de 2021. 09:37h.

Plantada institucional de Borràs

Planta l'Exèrcit després de rebre una invitació oficial

Plantada institucional de Borràs

Borras felicitant Pere Aragonès després de la seva investidura

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, ha rebutjat assistir a l'acte de celebració del Dia de les Forces Armades que tindrà lloc dissabte a la caserna del Bruc de Barcelona i ha reclamat a l'Exèrcit "abandonar les instal·lacions" del Bruc i que "cedeixin aquest espai als ciutadans de Catalunya". Borràs, en una carta enviada a l'inspector general de l'Exèrcit, declina la invitació pel paper del Rei el 3 d'octubre del 2017.

Borràs, en la missiva, recorda el discurs que el Rei Felip VI va pronunciar el 3 d'octubre del 2017 i considera que "no només no va complir la seva funció d'arbitrar al conflicte, sinó que va aplaudir i, fins i tot, va esperonar la repressió contra els ciutadans".

La presidenta de la Cambra catalana lamenta que "el discurs que Felip VI de Borbó feu el 3 d'octubre no va ser el que reclamaven aquells moments històrics" i demana als militars "cedir" l'aquarterament del Bruc als "ciutadans de Barcelona i de Catalunya".

"Si realment volen fer algun gest envers els ciutadans de Catalunya, comencin per abandonar les instal·lacions de l'aquarterament del Bruc i cedeixin aquest espai a qui realment se'l mereix: els ciutadans de Barcelona i de Catalunya", assenyala la presidenta del Parlament.

Publicitat
Publicitat

50 Comentaris

Publicitat
#59 Gran país d'artistes, Girona, 30/05/2021 - 10:58

Ni la Margarida Xirgu, no en Borràs podràn mai arribar al nivell artístic dels grans artistes que tenim a casa nostra actualment, Charly Rivel va marcar un punt de sortida, superat de lluny per Borràs, Torra, el Tete, l'Astut i la resta, cert que hem derivat al terreny dels pallassos, pero no resta mèrit als protagonistes.Primer lloc pel Rufian.

#58 Ojotuerto, Calafell.TAB, 29/05/2021 - 22:51

De las plantaciones a plantar todo un avance. De siglos pero se van adaptando

#57 Jordi Guirau, Granollers, 29/05/2021 - 20:28

¡¡ ojo cuidado que se va a comer al niño de un bocado!!

#56 Cat plural, Barcelona, 29/05/2021 - 20:18

El procés ha servit per deixar clar el que és CAT, per una banda, un seixanta-cinc per cent de catalans civilitzats, educats, bilingües i per l'altra, trenta-cinc per cent de catalans radicals morrals monolingües

#53 Martín, Viladecavalls, 29/05/2021 - 19:26

La Burrás nunca defrauda.