Publicitat
Política · 17 de Desembre de 2010. 09:06h.

Planten Anglada per "vividor"

La candidata per Tarragona acusa el líder ultradretà de "viure dels diners dels afiliats"

Planten Anglada per "vividor"

Myriam Muñoz, en un acte a Barcelona, el passat mes de març

Els candidats de Plataforma per Catalunya (PxC) a les alcaldies de Calafell i Cunit (Tarragona) per a les pròximes eleccions municipals, Antonio i Myriam Muñoz, han decidit abandonar aquesta formació i han criticat el seu líder, Josep Anglada, perquè l'ha "decebut "i per" penell ".

En una carta adreçada a Anglada, Antonio Muñoz, diu que Anglada "m'ha demostrat que no té principis". "Té principis segons bufa l'aire. A Vic defensa l'Estatut, i a Madrid es mofa d'ell, a Barcelona és nacionalista i a Madrid és patriota espanyol. Se sent molt espanyol però es fotografia ufanós davant d'una flamant estelada ...", critica.

Muñoz critica i denuncia "la cara dura" d'Anglada "per cobrar el sou d'un càrrec de confiança del Vendrell i deixar que pagui els impostos un testaferro". "Hi ha molts aturats en el partit que podrien cobrar, ajudant així a gent i, en canvi, el cobra vostè", assenyala Antonio Muñoz.

A més, assegura que Anglada busca el "seu lucre personal", i pregunta per què no ensenya els comptes del partit i expulsa a tot aquell que pregunta per elles, prova, segons ell, que el líder de Plataforma per Catalunya "viu a costa dels diners de tots els afiliats ".

En els mateixos termes es manifesta la candidata de PxC per Cunit, Myriam Muñoz, indica que "oportunistes, vividors i entabanadors ja tenim molts aquí: un més, no gràcies".


Llegir carta Myriam Muñoz

Llegir carta Antonio Muñoz

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#18 Pol, BCN, 18/12/2010 - 09:14

Aquest és el problema de PxC: persones d'idees liberals convisquent amb feixistes. I gent de tarannà catalanista compartint militància amb els elements més ultres de l'espanyolisme.

Només falta saber la data en què tot petarà.

#17 Leona Catalana, Hospitalet, 17/12/2010 - 19:59

A veure aquest torpede que hi ha aquí ... PxC és catalana i espanyola, res de fer fora qui no parli català. Compte amb manipular tant burdament.

#16 FART D'ESPANYOLS INTOLERANTS, LLEIDA, 17/12/2010 - 17:54

AMB ANGLADA FAREM FORA TOTA LA IMMIGRACIÓ ESPANYOLA QUE NO PARLA CATALÀ I NO S'ADAPTA A LA NOSTRA TERRA...VISCA EL PXC

#15 Sonia de Gonzalvo, LLeida, 17/12/2010 - 17:27

Anglada el Sistema no podrá contigo por muchas calumnias que lancen contra tu persona.
Soy una andaluza que vino a trabajar hace muchos años a esta tierra. No soy inmigrante pq soy española. Adelante PxC !!!

#14 Alfonso Fernández, Barcelona, 17/12/2010 - 17:24

Todo son calumnias de estos dos nuevos submarinos adoptados por el PP para acabar con PxC. Pero aqui no vendemos nuestros Principios por dinero como otros. Adelante Anglada. Por Cataluña y por España, coño !!!