Publicitat
Política · 2 de Juny de 2016. 08:51h.

Plataforma es presenta a les generals per Girona

El cap de llista serà el regidor a Salt Sergi Fabri

Plataforma per Catalunya ha decidit presentar candidatura al Congrés i Senat a la província de Girona i ha aconseguit els avals necessaris. La llista està formada pels cap de llista dels diversos municipis gironins, entre els quals es troba Torroella de Montgrí, Sant Miquel de Fluvià, Caldes de Malavella, Roses, Olot, St. Feliu de Guíxols, Sta. Coloma de Farners o Salt.

El regidor de PxC a aquest últim municipi, Sergi Fabri, que encapçala la llista, s'ha mostrat satisfet perquè “els gironins podran votar el seu partit. Ens presentem a les eleccions perquè els veïns de tota la província manifesten la necessitat que la veu de Plataforma i sigui sempre, per la qual cosa cal fer l'esforç perquè això sigui possible. No tenim el Congrés com a objectiu, tot i que el fet que Unió no es presenti podria portar alguna sorpresa”.

La formació justifica la decisió pel "creixement del radicalisme islàmic a la província de Girona, fet que motiva la necessitat d'una veu seriosa i responsable que ho posi de manifest i demani un fort control a les mesquites, així com el tancament de totes aquelles en les quals es promoguin discursos radicals”.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Víctor Torres, Viladecans, 05/06/2016 - 04:47

Llàstima que no es presentin a altres províncies. No crec que sigui per falta d'avals, sempre s'han presentat. Suposo que estan pensant en altres horitzons amb la nova marca Respeto o que falten calers... O les dues coses plegades. Tant de bò pogués votar PxC, són més necessaris ara que mai.

#1 Laura Sanjurjo, Girona, 02/06/2016 - 23:44

Aquests de Plataforma des de que es van treure de sobre a aquell pocavargonya de Vic que tenien de President poden tenir considerables éxits com els hi passa a aquests partits a tota Europa. Ara tenen gent preparada i poden arribar lluny. Alerta.