Publicitat
Política · 11 de Febrer de 2014. 19:26h.

Plataforma expedienta Anglada

Unanimitat en el Consell Executiu per incoar un expedient disciplinari

Plataforma expedienta Anglada

Una imatge d'arxiu de Josep Anglada

L’executiva de Plataforma per Catalunya (PxC) ha aprovat per unanimitat en una reunió de caràcter extraordinari iniciar un expedient disciplinari a l’expresident d’aquesta formació, Josep Anglada.

Segons el comunicat de premsa del partit ultradretà, la decisió “està fonamentada en les deficiències en la gestió política i en l’àmbit organitzatiu i en la voluntat d’estrènyer llaços amb la militància i redefinir la línia de comunicació”.

El secretari general de PxC, Robert Hernando, ha recalcat el caràcter acumulatiu d’aquestes anomalies com a detonant de la mesura adoptada per aquest òrgan.

Aquesta nova mesura contra Josep Anglada se suma a la presa aquest dilluns pels regidors del grup municipal de Plataforma a Vic, que han acordat expulsar-lo. Una decisió que s’ha pres “per majoria” i motivada pel “desafiament públic” d’Anglada a les resolucions del Consell Executiu de la formació ultradretana.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#4 fins els c..., somalilandia, 12/02/2014 - 10:49

la cabra tira al monte.
Al final sempre surten els lladres...
Anglada el problema es que t'has envoltat de moros i negres al partit

#3 Francesc , Girona, 12/02/2014 - 09:28

Anglada t´has quedat ben solet. t´ho has guanyat a pols amb la teva indefinició ideològica, la forma de tractar a la teva gent i per últim el que tothom sospitava i al finall ha sortit...si jo parlés...

#1 Adolfo, Austchwitz, 11/02/2014 - 21:55

Anglada, envia'ls a la càmera de gas!