Publicitat
Política · 19 de Novembre de 2014. 13:59h.

Plataforma per Catalunya es querellarà contra Anglada

Per “calúmnies, injúries i denúncia falsa”

Plataforma per Catalunya es querellarà contra Anglada

Anglada, en una imatge d'arxiu

Plataforma per Catalunya, davant de l'anunci de Josep Anglada de la presentació d'una querella per intent d'homicidi, manifesta que “les acusacions que es llancen sobre els dirigents del nostre partit són falses, estan mancades de qualsevol fonament i són fruit de la inventiva”.

En aquest sentit indiquen que “presentarem una querella contra Josep Anglada i l’advocat Francisco Bueno per calúmnies, injúries i denúncia falsa per la gravetat dels fets que s’imputen als nostres dirigents”. “Reprovem l’actitud victimista de Josep Anglada per buscar un rèdit mediàtic costi el que costi i amb la utilització de mètodes deshonestos”, afegeixen.

“Aquesta ficció és l’intent de convertir una derrota política no digerida en un enfrontament personal i orquestrat per distreure l’atenció dels múltiples judicis als quals Josep Anglada haurà de fer front en els propers mesos”, conclouen.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Víctor Torres, Viladecans, 20/11/2014 - 02:51

Viva PxC sin Anglada. El partido hará un gran salto sin este energúmeno, que hace lo que sea, cueste lo que cueste, por salir en los medios y que continuamente ensuciaba el nombre del partido con sus insultos, agresiones, borracheras y actitudes camaleónicas.

#1 Josep Cuní Estevez, BCN, 19/11/2014 - 22:10

Pobre Josep Anglada ... necesita urgentemente ayuda psiquiátrica

Se le ha acabado el chollo de vivir de PxC y posiblemente ni renueve como concejal porque en VIC la gente no lo quiere ni ver .... ¿de qué vivirás criatura? ¿A vender perfumes de nuevo?

Que personaje más penoso ....