Publicitat
Política · 15 de Febrer de 2017. 19:26h.

Plataforma reclama més de 200.000 euros a Anglada

PxC l'acusa de “retenir” uns diners que pertanyen a la formació

Plataforma reclama més de 200.000 euros a Anglada

Direcció de PxC, en una imatge d'arxiu

Plataforma per Catalunya acusa l'exlíder de la formació, Josep Anglada, de “retenir” més de 200.000 euros que “pertanyen al partit i a tots els seus afiliats”. Aquesta és la raó per la qual cosa PxC ha interposat una demanda contra l'actual líder de Som Identitaris i regidor a l'Ajuntament de Vic.

La formació reclama a Anglada que “retorni a Plataforma per Catalunya i als seus afiliats la xifra de 206.863,06 euros més els interessos des de la data de reclamació”. “Aquesta és la quantitat que va retenir en ser destituït dels seus càrrecs i expulsat del partit”, segons ha explicat el partit en un comunicat.

Plataforma ha subratllat que “Anglada ha reconegut en anteriors declaracions que la quantitat de diners als comptes del partit pertanyien al partit, i no pas a ell o a ningú altre”. Com a mesura cautelar, PxC sol·licita “la devolució immediata de la quantitat reclamada, o en el seu cas que aquest muntant li sigui congelat o embargat”.

4 Comentaris

Publicitat
#4 Sebas Alvarez, Vic, 16/02/2017 - 14:47

Es un pocavergonya. Sort que ja tothom el coneix. Fins i tot els del seu propi partit el van fotre fora. Ja no enganya a ningú. O potser encara a la seva pobre i submisa secretaria. Aquella pobre porta molts anys enganyada

#3 Pedro Martínez, Badalona, 16/02/2017 - 09:59

Menudo caradura. Algunos le vimos el plumero antes que nadie. Esta gente se mete en política sólo para engañar a incautos. Anglada no tiene ningún ideal. Se le ve venir de lejos.

#2 Fernando López Aramburu, Barcelona, 15/02/2017 - 23:16

Aquests de Plataforma per Catalunya sense el boig de l´Anglada tenen recorregut. I si els hi tornen la pasta ja ens podem preparar. Tenen molta gent al seu costat.

#1 Andreu Grau Soler, Vic, 15/02/2017 - 23:12

A aquest Anglada li queden dos telediaris. A Vic tothom el coneix. Fins i tot la seve mare amb la que no es parla sap molt be de quin peu calça. Però tranquils que ell amb el seu simple sou d´únic regidor a Vic segueix amb el seu Mercedes , el seu Rolex i el seu mobil d´ultima generació. Encara hi